Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Szymek

Fachowiec
Przynajmniej coś Ci się wyświetla. Mi odkąd termin majowy zniknął - nie wyświetla się nic 😂
Mi od początku nic się nie wyświetla (zamówienie z 11.02) ale bardzo mily Pan z Tesli powiedział żebym się nie przejmował, ze to nie ma większego znaczenia. Innymi słowy - będzie to będzie.

McKwacz

Zadomawiam się
Niebieski LR zamówiony 29.01.2022 pierwotny termin maj’22. Od czerwca w aplikacji Tesli nic nie wyświetla. Duża szansa na koniec sierpnia wg Pani Joanny Kubik. Czekamy…

solik

Pionier e-mobilności
Dzis siedzac troche czasu w Zabkowej poczekalni chyba zostalem niezauwazony i pomiedzy soba byly rozmowy o tym, ze „powiedz cokolwiek przeciez sami nie wiemy kiedy beda dostawy” takze daje do myslenia tym ktorzy czekaja :) moze ktos z was handluje czasem ciezkim sprzetem i cos takiego slyszal przez fona? :D

Swoja droga na parkingu za salonem sporo Tesli z tablicami norweskimi.

Proxy84

Fachowiec
Dzis siedzac troche czasu w Zabkowej poczekalni chyba zostalem niezauwazony i pomiedzy soba byly rozmowy o tym, ze „powiedz cokolwiek przeciez sami nie wiemy kiedy beda dostawy” takze daje do myslenia tym ktorzy czekaja :) moze ktos z was handluje czasem ciezkim sprzetem i cos takiego slyszal przez fona? :D

Swoja droga na parkingu za salonem sporo Tesli z tablicami norweskimi.
Naprawdę śledząc Mr. M wiemy więcej niż całe ząbki razem wzięte..

XYZ

Fachowiec
Niebieski LR zamówiony 29.01.2022 pierwotny termin maj’22. Od czerwca w aplikacji Tesli nic nie wyświetla. Duża szansa na koniec sierpnia wg Pani Joanny Kubik. Czekamy…
A kim jest ta Pani i skąd ma niby taką wiedzę.......coś mi się wydaje, ze to taka sama prawda jak i g****prawda przekazywana przez pracowników warszawskiego showroomu w maju.

XYZ

Fachowiec
W sumie ja co kwartał mam już na 100% dostać swoje auto...
.......jak większość Uczestników tego forum.......jeden wielki kibel, z tego co czytam i nasłuchuję, to Polscy Klienci zostali "spalantowani" totalnie, ale z drugiej strony czemu tu się dziwić, wystarczy zerknąć na dynamikę rozwoju sieci SC w Polsce....i znowu kibel. No i wreszcie trzeci kibel (proszę mnie poprawić jeśli się mylę, ale opieram się na wyczytanych newsach w necie) .....to dostępność części zamiennych-blacharskich i czas realizacji napraw po kolizji.
Jeśli Ktoś poczuł się urażony moim dosadnym słownictwem to z góry przepraszam........ale żadne inne w mojej ocenie , nie oddaje całej tej sytuacji.