W linkach poniżej można zobaczyć przykładowe fotki jak to wygląda.GM ogłosił swoje wyniki za ubiegły kwartał, mają niecałe 100tys nieskompletowanych samochodów które gdzieś trzeba rozlokować po magazynach i przechować w oczekiwaniu na części żeby je dokończyć. nie wiem jak wygląda taka ilość samochodów ale wydaje mi się że to bardzo dużo a koszt przechowywania tego może być spory.
Według Pana M pierwsze ładowanie w okolicach 13 lipca, więc czekamy zobaczymy. Mam nadzieje, że w końcu będzie coś wiadomo bo dofinansowanie załatwione, leasing załatwiony a samochodu jak nie było tak nie ma 😀 A dotychczasowy odjeżdża w przyszły piątek więc zostaje mi ekologiczny rower 😀Skoro nie ma żadnego statku w drodze to chyba nie pojawią się nagle znikąd.
Bedzie dobrze, dostaniesz auto po cenie zamowienia i bedziesz sie cieszyl jak kazdyJak tak dalej pójdzie to cena za jaką zamówiłem TM3P w październiku z dodatkami będzie taka jak LR teraz 🤪. Może się za chwilę okazać "że nie mam Pana płaszcza i co mi Pan zrobi" 😱😉
A w aplikacji co ci pokazuje?View attachment 5895
U mnie też to samo.