Terkotanie..? Hmm.. u mnie nie ma terkotania, jest narastający jakby gwizd..? No i przy 25-30/h cichnie. I można go ręcznie wyłączyć guzikiem..To co mnie jakoś irytuje to dzwięk przy przyspieszaniu - na początku takie terkotanie potem taki narastający - można to jakoś wyłączyć ?
W ASO podczas przeglądu - ja ostatnio sobie zażyczyłem i dostałem kilka kartek A4 wydrukuCzy jest jakiś możliwy test akumulatorów ?
Czyli było częste ładowanie DC, a to dla baterii gorzej niż zwyczajowe ładowanie AC..(...) często zdarzały się przebiegi po 900 - 1000 km na dzień co by oznaczało, że były dłuższe trasy.
No właśnie.Terkotanie..?
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Powinno się udać to sprawdzić - dam znać.Bałbym się.
Przy takich przebiegach auto MUSIAŁO być mocno i często smażone szybkimi ładowarkami, a to zapewne na kondycję baterii nie wpływa pozytywnie.
Wiadomo, że nie jest to Leaf i ma chłodzenie cieczą, więc bateria raczej zarżnięta do końca nie jest.
Ale koniecznie trzeba by sprawdzić czy ma wszystkie przeglądy i 3 wymiany płynu chłodniczego zrobione.
I to nie tylko w książce gwarancyjnej, ale również w ASO, żeby nie okazało się, że książka sfałszowana, albo coś tam.
Gdyby cena nie była rewelacyjna, to poszukałbym innego egzemplarza.
Ja przy takim przebiegu (i w takim czasie) dałbym połowę nowego..Zdradzisz cenę?
Bo osobiście nie dałbym więcej niż 100 tys.