Była szansa w maju.. 🤣 ale mogę pomócPanowie, a moze z wyprzedzeniem, np. na Październik zorganizujmy jakis "nieformalny zlot elektrowozu" ? chętnie poznam wszystkich![]()
Trzeba to zrobic z duzym wyprzedzeniem z zapisami rezerwacja noclegu i zaliczkami. Inaczej to pewnie nie przejdzieByła szansa w maju.. 🤣 ale mogę pomóc
Pozdrawiam
Robiłem takie zjazdy, ale to zazwyczaj oznacza podjęcie pewnych zobowiązań jako organizator (rezerwacje, wpłaty, żywienie etc.). A potem często trzeba ścigać chętnych, którzy nagle stają się jakoś mniej chętni.. dlatego stawiam na żywioł. Da się i w ten sposób to ogarnąć, i wcale nie trzeba pół roku wcześniej. No i lepiej nie nastawiać się na jakieś tabuny chętnych - bo poza takim Trampem to ciężko byłoby zapewnić prund do podładowania 🤣Trzeba to zrobic z duzym wyprzedzeniem z zapisami rezerwacja noclegu i zaliczkami. Inaczej to pewnie nie przejdzie![]()
Tez sie zajmowalem takimi zlotami. Tutaj raczej cos na mniejsza skale trzeba zorganizowac. Ale jesli ma byc mniej niz 6-10 osob to chyba nie warto kombinowacRobiłem takie zjazdy, ale to zazwyczaj oznacza podjęcie pewnych zobowiązań jako organizator (rezerwacje, wpłaty, żywienie etc.). A potem często trzeba ścigać chętnych, którzy nagle stają się jakoś mniej chętni.. dlatego stawiam na żywioł. Da się i w ten sposób to ogarnąć, i wcale nie trzeba pół roku wcześniej. No i lepiej nie nastawiać się na jakieś tabuny chętnych - bo poza takim Trampem to ciężko byłoby zapewnić prund do podładowania 🤣
BTW: Na Trampie w Toruniu to pewnie i we wrześniu możnaby jakieś wolne terminy znaleźć. A w październiku to myślę że na 100%
Pozdrawiam
No właśnie o to chodzi, że dla tych kilku osób to nie ma potrzeby kombinować - ustalamy datę, miejsce i każdy rezerwuje sobie sam nocleg (w ustalonym/umówionym miejscu). I jużTez sie zajmowalem takimi zlotami. Tutaj raczej cos na mniejsza skale trzeba zorganizowac. Ale jesli ma byc mniej niz 6-10 osob to chyba nie warto kombinowac
Byłem tam ale leafem, więc CCS-a nie miałem jak potestować. Instrukcja na urządzeniu jest enigmatyczna i mówi o zbliżeniu karty/breloczka. Ale jakiej karty? Czy greenway zadziała? Czy tylko coś dostępnego w salonie? Spróbuję się dowiedzieć.W Krośnie coś się pojawiło pod salonem VW. Tylko jeszcze nie byłem sprawdzić. Może dzisiaj podskoczę i spróbuję się naładować. Ale na PS już widzę meldunki:
https://www.plugshare.com/location/324148