No to jest

Viktor

Nowy na Forum
Też się nad ID.3 Pro 58kWh zastanawiam. Ten kolor w folderze i na Skodach, które widziałem nie wyglądał korzystnie. A tutaj... jestem zaskoczony pozytywnie. Ładny. To alusy czy kołpaki i jaki rozmiar? Też ładne. Ponad 5 tys. za alu troszkę mnie boli.
Spalanie w mieście na poziomie 14-16 to trochę więcej niż się spodziewałem i dużo powyżej tego co deklaruje producent. Może to kwestia przywyknięcia do delikatniejszego traktowania pedału "play". Po mojej jeździe testowej miałem podobne zużycie ale na obwodnicy przycisnąłem na krótko do odcięcia i to był 1st 204kM. Jak oswoisz się z przyciskiem "play" to zdaj proszę relację dot. zużycia.

Last edited:

newbe

Posiadacz elektryka
Też się nad ID.3 Pro 58kWh zastanawiam. Ten kolor w folderze i na Skodach, które widziałem nie wyglądał korzystnie. A tutaj... jestem zaskoczony pozytywnie. Ładny. To alusy czy kołpaki i jaki rozmiar? Też ładne. Ponad 5 tys. za alu troszkę mnie boli.
Spalanie w mieście na poziomie 14-16 to trochę więcej niż się spodziewałem i dużo powyżej tego co deklaruje producent. Może to kwestia przywyknięcia do delikatniejszego traktowania pedału "play". Po mojej jeździe testowej miałem podobne zużycie ale na obwodnicy przycisnąłem na krótko do odcięcia i to był 1st 204kM. Jak oswoisz się z przyciskiem "play" to zdaj proszę relację dot. zużycia.
Zimno, dlatego takie spalanie...

Cav

Pionier e-mobilności
14-16 po mieście to duże spalanie?
Chyba jeszcze żadne ev nie zużywało mi tak mało.

Jak ktoś liczy na mniej, to albo musi bardzo eco jeździć, albo się rozczaruje.
Ja jeżdżę normalnie.

Cav

Pionier e-mobilności
Licz średnio 20 to się nie zawiedziesz.
Dotyczy większości elektryków, bez uwzględniania pór roku.
Ale też bez prędkości autostradowych, co najwyżej 110 na ekspresówce.

Famkot

Zadomawiam się
Kołpaki 18, alu felgi są absurdalnie drogie, trochę szkoda ale cóż…
Co do spalania - patrz poprzedni post