lookash_c
Pionier e-mobilności
Byłbym ostrożny, czy po takiej imprezce nie będzie wspomnianego puknięcia ;-PBronek, jak czytam Twoje wpisy, to nie mogę się już opanować, aby Cię nie spotkać… dobra kawa albo whisky koniecznie!![]()
Byłbym ostrożny, czy po takiej imprezce nie będzie wspomnianego puknięcia ;-PBronek, jak czytam Twoje wpisy, to nie mogę się już opanować, aby Cię nie spotkać… dobra kawa albo whisky koniecznie!![]()
Wspomnianego i zapomnianego 🤣Byłbym ostrożny, czy po takiej imprezce nie będzie wspomnianego puknięcia ;-P
jak to klasyk powiedział: "ciesz się, że nie szczekasz, taka była impreza!" 🤣😂🤣Impreza, a szczególnie "dobra impreza" ma czasem zaskakujący finał dla uczestników.
Z życia wzięte : Po weselu kumpel pomylił, pokoje i zaatakował ciotkę.. Drugi poszedł dalej i matkę.
Po akademickim spotkaniu na szczycie, inny zoombi, wylazł z łóżka swojej dziewczyny, aby nie robić niczego "na tzw warchlaka". W końcu mieliśmy zajęcia z Higieny.
Po natrysku, trafił jednak w pielesze koleżanki. O czym wszyscy przekonaliśmyy się dopiero rano.
Itd...
Rzeczywiście, ten film z #95 pokazujący ograniczenia UE zgodne z derektywą UN/ECD r79 pokazuje, że dopóki nie zmienią się przepisy nie ma sensu inwestować w EAP czy FSD. Summon ograniczony do 6m czy wymogi dotyczące automatycznej zmiany pada ruchu pozwalają traktować te udogodnienia jako ciekawostkę a nie pomoc w prowadzeniu samochodu.Przepisy UN. Obejżyj film, który przesłałem, to będziesz wiedział czego się spodziewać.
To jest chyba najgorsze. Przypisanie EAP czy FSD do konta przytrzymałby użytkowników przy marce i wsparłoby sprzedaż nowych samochodów. Nie jest tajemnicą, że wielu by zmieniło swój pojazd na nowszy ale wstrzymuje ich przypisanie FSD do obecnego samochodu. Ja widzę nawet w tym szanse na większą sprzedaż FSD. Jeżeli potencjalny kupujący zobaczyłby działanie FSD na koncie sprzedającego to po zakupie by wykupił je dla siebie.Dobrze , że podzielili pakiet
Źle , że drożeje, nie jest przypisany do konta, Bardzo źle , że rozwojem jest prawnie blokowany (vide np ostatnio zjazdy z drog)