Imo jesli auto i tak wozi radar powinna byc opcja w ustawieniach by go uzywac po potwierdzeniu 10 zgod jak z udostepnianiem nagran z kamery wewnetrznej.
A później będziesz narzekał, ze phantom braking masz pod wiaduktami i to niebezpieczne

Nie zadowolisz wszytskich - moim zdaniem dobrze robią, że pracują nad single-stack (jedną wersją kodu), bo to pozwala na większe moce przerobowe, niestety problem polega na tym, że te moce, które zwolnili w ten sposób zużywają na FSD i podlewanie kwiatów optimusem
Tylko, ze ja to zawsze wiedziałem i mówiłem, że wszystkie firmy Musków (nie tylko Elona) mają finalnie jeden cel - baza na Marsie i gdzieś finalnie wszystkie dążą do technologii tam potrzebnych. Ja się z tym zgadzam, bo jeśli będziemy potrafili postawić i utrzymać taką bazę, to będzie oznaczało, ze tutaj na ziemi będziemy potrafili poradzić sobie z większością problemów z którymi się borykamy. To jest po prostu idealne środowisko zmuszające do oszczędzania zasobów i odcięcia się od zależności jakie mamy na ziemi.