Po to jest jeszcze kierownica i pedały aby w taki momentach gdy autonomia zawodzi interweniować. A nie liczyć na cud.
Czy ktoś zauważył że to wszystko jest beta.! Beta nawet w wersji okrojonej Europejskiej.
Ten samochód tak ma. Wyrażamy zgodę na te rzeczy, kupując a potem w menu auta na dalsze beta zabawy. To będzie moim zdaniem WIECZNA Beta i ja to akceptuje bo poczytałem i się przekonałem
Więc pod swoim Nickiem napiszę, nie dla wszystkich jest ten rodzaj korzystania z tego rodzaju samochodu.
Pospieszyli się niektórzy, bez rozpoznania tematu. A co gorsza wielu tak umoczylo z formą finansowania, iż pozbyć się tego nie da. Jaki problem wyłączyć i liczyć, że Musk przestanie gadać Morawieckim i w końcu dojdziemy do wersji fu kcjomalnej? Z doświadczenia wiem, że to u nas nie nastąpi.
Nauczyć teraz się trzeba oceniać, co i kiedy można. To trudne, bo sam się w tym czasem gubię ale nie stękam, po roku mi to przeszło. Gdyby nie to wio z tym autem do tzw "Żyda" ..
Ten rodzaj AP czy FSD (jak zwał tak zwał) tak ma, bo to inny rodzaj od znanego asekuracyjnego podejścia jakie np prezentują Niemcy, którzy sikają w gacie na widok własnej ulicy na Mapach G.
Niektórym się ta impreza podoba i stosują ją ile się da. Inni jw nigdy tego nie zaakceptują i, dla mody, czy innej powierzchownej czy głebokiej przyczyny będą łazić w tych niewygodnch dla nich butach, tłumacząc, iż fajne ale.... ... No to jak?
Software akurat w tym samochodzie zmienia się szybciej od pogody, to i urok i przekleństwo. W Leafie przez 4 ry lata nic nie poprawili i nie zepsuli (nuda nuda jak w Skodzie) , w innych każą jechać lub płacić. Itd.
Po za tym sedan babski zapierdziela w ok 4 sek do stówy co kilka lat temu było też powodem hejtu
Gdyby u mnie wystąpił taki stan frustracji, zrobił bym wszystko aby się pozbyć wrzoda...
Niestety albo rybka albo pipka, wszystko 1000x opisano i co tu się dziwić? Dziwne że chętnych przybywa i już marudzą na dźwięk samych terminów Q 1,2, 3, 4.
Jesteśmy marudnym, wiecznie niezadowolonym społeczenstwem który sam się pakuję w kłopoty a potem szuka winnych.