Gingol

Fachowiec
Oczywiście że dam znać...
Wiem że generator liczy okres trwałości od daty odbioru pojazdu doliczając 24 miesiące minus 1 dzień, dla przykładu:
27.08.2025 odbiór
26.08.2025 koniec okresu trwałości
, ale daję słowo, że dziś Pani na infolinii powiedziała że muszę zdać pojazd po okresie 24 miesięcy które wypadają 27.08.2025 czyli najwcześniej 28.08.2025 - masakra jakaś 🤦🤬
Dlatego najlepiej napisać maila na [email protected] i oczekiwać odpowiedzi na piśmie, wtedy to jest wiążące. Ja jak dzisiaj rozmawiałem z panem na infolinii to odniosłem wrażenie, że nie do końca wie o czym mówi w kontekście zadawanych pytań.

profeta

Nowy na Forum
Dlatego najlepiej napisać maila na [email protected] i oczekiwać odpowiedzi na piśmie, wtedy to jest wiążące. Ja jak dzisiaj rozmawiałem z panem na infolinii to odniosłem wrażenie, że nie do końca wie o czym mówi w kontekście zadawanych pytań.
Ja również mam wrażenie, że odpowiedzi na moje pytania nie były pewne i żałuję, że rozmowy nie są rejestrowane...

Tak, napisałem zapytanie do nfosigw przedwczoraj, ale póki co brak odpowiedzi.
Patrząc na ilość osób dzwoniących na callcenter to liczba wiadomości e-mail pewnie jest przeogromna 🫣

Ja sam nie wiem co mam zrobić czy pozostać przy najlepszej ofercie finansowej na 24 miesiące z ryzykiem podważenia spełnienia kryteriów 24 miesięcy i utraty refundacji...
Czy,
Iść w kierunku umowy na 25 miesięcy w Stelantis, gdzie dochodzi 2gi przegląd na Citroen eC3 oraz co najgorsze trzeci rok ubezpieczenia gdzie Citroen nie mówi że odda pieniądze za 11 miesięcy po zdaniu pojazdu 🤷🤦
No, albo plan którego jeszcze nie brałem pod uwagę to najem na 36 miesięcy.... 🤔🤦