Vangass

Posiadacz elektryka
Ktos ma jakies nowe informacje odnosnie ev6?
Info od Arvala, że mają przyjechać pod koniec tego miesiąca - tak im Kia przekazała. Ale od razu dostałem disclaimera, żeby nie przywiązywać się do tego terminu bo już parę razy się nie sprawdził ;-).

italiano1991

Nowy na Forum
Info od Arvala, że mają przyjechać pod koniec tego miesiąca - tak im Kia przekazała. Ale od razu dostałem disclaimera, żeby nie przywiązywać się do tego terminu bo już parę razy się nie sprawdził ;-).

A mi powiedzieli, ze w połowie października :) Tam chyba co osoba to inna data ^^

solik

Pionier e-mobilności
Ja w Krakowie widuje same EV6 z Arvala, ostatnio ich cos wiecej wiec moze cos jest na rzeczy.. jedna miala naklejke od wewnatrz z tylu tym razem przezroczysta o dofinansowaniu

LukaszW

Nowy na Forum
Cześć :) Czytam forum od dawna ale nie rejestrowałem się do tej pory. Moja EV6 już zarejestrowana, dostałem od Arvala jakiś dokument o tytule potwierdzenie dostawy. Kia mówi ze auto fizycznie na placu ale ze czekają aż im Arval zapłaci i wyślę dokumenty.

Czy ktoś był w podobnej sytuacji i umie ocenić ile trwa od momentu otrzymania potwierdzeniami Arvala ze auto zarejestrowane do momentu kiedy auto jest wydane?

Moja przygoda i moje auto to EV6, czarne GT-line AWD, zamawiałem w Arvalu we wrześniu i miała być na Październik… 2021 :) Potem co miesiąc słyszałem ze będzie za miesiąc :)
Miałem auto „tymczasowe” ale nie dostałem go po obiecanych 3 dniach od zgłoszenia zapotrzebowania (sprzedałem stare auto w listopadzie) tylko po jakiś 3 miesiącach. Przez 3 miesiące jeździłem Peugeotem e-2008, nie przepadałem za tym autem choć miało zaletę bycia elektrykiem. Potem dostałem Ceed-a w dieslu z manualem i płaciłem tyle ile będę płacił za EV6 a jeździło toto jeszcze gorzej :)

Miesiąc temu im go oddałem i wziąłem z innej firmy Sportage z automatem i przyznam ze jeździ się fajnie, szczególnie ze za ta sama cenę.

solik

Pionier e-mobilności
dostałem od Arvala jakiś dokument o tytule potwierdzenie dostawy. Kia mówi ze auto fizycznie na placu ale ze czekają aż im Arval zapłaci i wyślę dokumenty.

Czy ktoś był w podobnej sytuacji i umie ocenić ile trwa od momentu otrzymania potwierdzeniami Arvala ze auto zarejestrowane do momentu kiedy auto jest wydane?
Okolo 2-3 tyg

Ciesz sie ze masz oferte z tamtego roku, dzis za taka rate to bys mial toyote aygo ;D

Vangass

Posiadacz elektryka
Mojej raczej też, ale zgadnij czy z Arvala dostałem konkretną odpowiedż jak zapytałem :)
Oczywiście że nie :). Masakra.