Trudna decyzja z ta rezygnacja ale tez chodzi mi po głowie. Nawet nie mam specjalnego żalu do Tesli bo maja taki system dostarczania aut i tyle. Wcale nie jest powiedziane ze kolejny kwartał przybliża cie do otrzymania auta bo po prostu akurat twoja konfiguracja musi się znalesc na statku przeznaczonym akurat na nasz region. Wcale nie jest wiec powiedziane ze w kolejnym przyjedzie moje auto. Loteria. Zdarzenia losowe niezależne. Ja to rozumiem ale komu nie próbuje tego wytłumaczyć to wszyscy mówią wtf, to na co tu czekać. Zwłaszcza moja małżonka już ma duży wtf. Po drodze wzięliśmy już inne ICE z placu dilera żeby mieć czym jeździć. Również co raz bardziej dostępne są elektryki innych firm. Prawie zdecydowaliśmy się na Mustanga i Enyaqa. Born który najbardziej mi się podoba oprócz M3 tez już można mieć praktycznie od ręki.
Kolejna sprawa ze widzę na tym forum i na FB ze nawet najbardziej zatwardziali fani Tesli zaczynaja narzekać na ostatnie aktualizacje, usuwanie czujników, wycieraczki, automatyczne światła, serwis itd.
Na razie zakładam ze rok to maks co daje sobie jeszcze na Tesle. Zwłaszcza ze jakoś po roku tez wniosek o dofinansowanie w programie Mój elektryk wygasa (po 9 miesiącach jakoś od akceptacji zdaje się).
Kolejna sprawa ze widzę na tym forum i na FB ze nawet najbardziej zatwardziali fani Tesli zaczynaja narzekać na ostatnie aktualizacje, usuwanie czujników, wycieraczki, automatyczne światła, serwis itd.
Na razie zakładam ze rok to maks co daje sobie jeszcze na Tesle. Zwłaszcza ze jakoś po roku tez wniosek o dofinansowanie w programie Mój elektryk wygasa (po 9 miesiącach jakoś od akceptacji zdaje się).