Dziwny temat, z tego co patrzyłem na konfiguratorze to personalizacja przyspieszała dostawęU mnie wychodzi że na auto mogę czekać ponad rok(zamówione w styczniu 2022 r.).
View attachment 7166
Dziwny temat, z tego co patrzyłem na konfiguratorze to personalizacja przyspieszała dostawęU mnie wychodzi że na auto mogę czekać ponad rok(zamówione w styczniu 2022 r.).
View attachment 7166
No właśnie zastanawiam się nad tymi czujnikami, możliwe, że już ich nie bedzie w modelach 2023...Z tego co piszą na forum UK to nie ma żadnego znaczenia. Po prostu Tesla w określonym punkcie roku (Ok piździernika) przełącza się na nowy rocznik. Ponoć inni producenci robią podobnie. Nie oznacza to żadnych nowych usprawnień ani ficzerow bo te wprowadzane są w Tesli na bierząco. To tylko cyferki.
To nic nie znaczy w wydaniu Tesli, miesiąc temu nawet miałem przyznany VIN i co dostawa auta wstrzymana, ViN zabrany , data dostawy usunięta kilka dni temu nowy wyznaczony termin dostawy i tak w kółko.Dziwny temat, z tego co patrzyłem na konfiguratorze to personalizacja przyspieszała dostawę
Nie sądzę żeby była taka opcja ze ktoś w Polsce dostanie Twoja konfiguracje wcześniej. Nikt nigdy nie zgłosił dowodu na taki przypadek (zawsze była jakaś różnica w stylu hak lub inne felgi). Inna sprawa ze z innego regionu, np z Norwegi ktoś może odebrać to samo szybciej ale to wynika z większej liczby transportów na dany region. Choćby skaly srały, ze statku który idzie na Francje czy Holandię auta nie dostaniesz choćby auto miało zgnić na placu.Jak się okaże że osoby dostaną samochody w mojej wersji a zamówienia zostały złożone później to rezygnuję z zakupu Tesli, bo to nie jest już śmieszne.