Bronek

Pionier e-mobilności
A co ma zastapic brak czujnikow ?
Z praktyki... Żona!

Ja jak cofam w trudnych warunkach kamperem, a kamerą wsteczna mi nie wystarcza., wtedy Ona wychodzi i macha...

krzyss

Pionier e-mobilności
Z praktyki... Żona!

Ja jak cofam w trudnych warunkach kamperem, a kamerą wsteczna mi nie wystarcza., wtedy Ona wychodzi i macha...
To ja juz chyba wole kurczaka…

Attachments

• 82944721-D563-460A-AFF0-7FA4255D1F49.jpeg
    82944721-D563-460A-AFF0-7FA4255D1F49.jpeg
    366,4 KB · Liczba wyświetleń: 39

PioWi

Zadomawiam się
No liczę na ten listopad,pozbyłem się auta w czerwcu i od tego momentu jeżdżę 2.5 CDTI które pali 10-11/100

spavacz

Zadomawiam się
Ja właśnie planuje się pozbyć, tylko pamiętam sytuację z 3Q pewnego kolegi tutaj jak już miał VIN tylko auta jakoś nie bardzo, nie wiadomo co się stało!?. Więc sprzedaż obecnego dopiero jak będzie nowe zarejestrowane 😐

pluto

Pionier e-mobilności
Nie sprzedawaj auta dopóki nie będziesz miał Tesli w garażu.
Ja sprzedałem a termin dostawy po raz trzeci został przesunięty - tym razem sam nie wiem czy na Q4/22 czy Q1/23
Powoli odechciewa mi się czekania i takiego traktowania tym bardziej że już kilka osób dostało VIN-y i pewnie odbiory będą na początku przyszłego miesiąca, a samochody były zamawiane później.
Tesla pewnie nie będzie płakać jak zrezygnuję z zamówienia bo zyska 25 tys. zł i chyba o to im chodzi.
Dzisiaj zamawiając auto odebrałbym go też w I kwartale 2023 r więc nie wiem co o tym myśleć (auto w podstawnej wersji LR szary Aero czarne wnętrze).

spavacz

Zadomawiam się
Właśnie też dostałem VIN wg. manifestu jest na pokładzie Grande California, okolice Sri Lanki ale wiadomo jeszcze kawał drogi, a może piraci dorwą i po aucie 😉
Moja konfiguracja M3 RWD biały/czarny/aero zamówienie ze stycznia 22
Widzę że w tej dostawie dominuje RWD może nie chcą aby "stuknął" roczek.
Pozdrawiam wszystkich"możliwych" szczęśliwców tego kwartału, jak odbierzemy liczę że wtedy będziemy nimi na prawdę.

Najnowsze dyskusje