ciastek
Pionier e-mobilności
Bez różnicy. Oświetlenie w salonie jest „nastrojowe”. 😂Odbiór i tak będzie raczej w środku więc nie powinno być problemu.
Bez różnicy. Oświetlenie w salonie jest „nastrojowe”. 😂Odbiór i tak będzie raczej w środku więc nie powinno być problemu.
No tak jest. Masz przyjechac z tablicami.Wysłali już komuś dokumenty do rejestracji? Podobno nie chcą wysyłki tablic do serwisu tylko osobiście je zabrać.
W lexusie tez odbieralem auto juz zarejestrowane i z tablicami, ale nie w tesli, tu wszystko jest inaczej 🙃Jak brałem VW rok temu to nic mnie nie interesowało, wszystko było gotowe w dniu odbioru. Chcą mieć mniejszy bałagan po prostu ale to nie problem. Oby tylko popiery wysłali wcześniej.
Masakra z tymi dokumentami. U nich wszystko trwa tygodniami, a my dostaniemy 2-3 dni na załatwienie rejestracji, ubezpieczenia i przyjazd do Warszawy. Nie wiem jak wygląda typowy klient Tesli, ale ja mam pracę, rodzinę i inne zobowiązania. Może nie wpisuję się w target.Wysłali już komuś dokumenty do rejestracji? Podobno nie chcą wysyłki tablic do serwisu tylko osobiście je zabrać.
Nie jesteś godzien, musisz zacząć od przewartościowania swojego światopoglądu. Są w życiu rzeczy ważniejsze (Tesla) niż jakieśtam "praca, rodzina i inne zobowiązania".Masakra z tymi dokumentami. U nich wszystko trwa tygodniami, a my dostaniemy 2-3 dni na załatwienie rejestracji, ubezpieczenia i przyjazd do Warszawy. Nie wiem jak wygląda typowy klient Tesli, ale ja mam pracę, rodzinę i inne zobowiązania. Może nie wpisuję się w target.