Soltys83

Zadomawiam się
Jak brałem VW rok temu to nic mnie nie interesowało, wszystko było gotowe w dniu odbioru. Chcą mieć mniejszy bałagan po prostu ale to nie problem. Oby tylko popiery wysłali wcześniej.

krzyss

Pionier e-mobilności
Jak brałem VW rok temu to nic mnie nie interesowało, wszystko było gotowe w dniu odbioru. Chcą mieć mniejszy bałagan po prostu ale to nie problem. Oby tylko popiery wysłali wcześniej.
W lexusie tez odbieralem auto juz zarejestrowane i z tablicami, ale nie w tesli, tu wszystko jest inaczej 🙃

daniel

Señor Meme Officer
Wysłali już komuś dokumenty do rejestracji? Podobno nie chcą wysyłki tablic do serwisu tylko osobiście je zabrać.
Masakra z tymi dokumentami. U nich wszystko trwa tygodniami, a my dostaniemy 2-3 dni na załatwienie rejestracji, ubezpieczenia i przyjazd do Warszawy. Nie wiem jak wygląda typowy klient Tesli, ale ja mam pracę, rodzinę i inne zobowiązania. Może nie wpisuję się w target.

Umówiłem się na środę do Wydziału Komunikacji, a w czwartek mam odbiór. Jak coś nie będzie pasować to jestem w d*** z biletem, urlopem itd.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Masakra z tymi dokumentami. U nich wszystko trwa tygodniami, a my dostaniemy 2-3 dni na załatwienie rejestracji, ubezpieczenia i przyjazd do Warszawy. Nie wiem jak wygląda typowy klient Tesli, ale ja mam pracę, rodzinę i inne zobowiązania. Może nie wpisuję się w target.
Nie jesteś godzien, musisz zacząć od przewartościowania swojego światopoglądu. Są w życiu rzeczy ważniejsze (Tesla) niż jakieśtam "praca, rodzina i inne zobowiązania".
;-)

Phitherek_

Posiadacz elektryka
U mnie coś się ruszyło - wskoczyła przewidywana data dostawy listopad 2022. To co zrobiłem to wysłałem maila na adres działu sprzedaży z zapytaniem o moje zamówienie i z wszelkimi ewentualnie potrzebnymi informacjami - historią kontaktu z nimi, numerem zamówienia, informacją że mam zgodę na finansowanie tylko czekam na informację od nich itp. Ale odpowiedzi na maila oczywiście brak.