Chciałbym się dowiedzieć czym Tesla się kieruje dostawą i wydawaniem samochodów. Też mam barwy narodowe i rwd a zamawiałem luty, odbiór 14.11🤔Coś koło kwietnia. RWD w narodowych barwach.
PRL wracaJa to określam tak: loteria, w której można wygrać możliwość zakupu samochodu 😀
Jaki masz leasing? Też rejestruje w Olsztynie liczę że na 12 się uda, ale jak nie to 15 pozostaje.Dostałem maila, że wysłali kwity do leasingu. Przesyłka ma dotrzeć 8.11. Odbiór auta mam na 15.11. Pytanie kiedy leasing ogarnie rejestrację? Czeka mnie jeszcze wycieczka do Olsztyna po blachy...
Mam taką samą aka "absolutna bieda wersja" zamówioną 25.03. Kupowana za gotówkę.Faktycznie chyba kluczem jest bardziej wyszukaną wersja, ja 9.02 biała RWD , czarny środek i zero info
PKO. Jak 8.11 dostaną kwity to mają 2 dni na rejestrację (11.11 wolny). Wtedy 14.11 kierunek Olsztyn i we wtorek do Wawy po odbiór. Jakoś muszę robotę zgrać co nie będzie łatwe. Powoli zaczyna mnie irytować ta presja czasowa z odbiorem. Jak się nie uda ogarnąć to muszą termin przełożyć...Jaki masz leasing? Też rejestruje w Olsztynie liczę że na 12 się uda, ale jak nie to 15 pozostaje.