1279 brutto, na AllegroA ile zapalciles i gdzie ?
1279 brutto, na AllegroA ile zapalciles i gdzie ?
Ekhm, wielką literą!
O tempora, o mores, o k...!wielką literą czy dużą literą? - Słownik języka polskiego PWN
Jedni wolą pisać dużą literą, inni wielką literą – to kwestia wyłącznie upodobań, żadnych zakazów ani nakazów tu nie ma. Trzeba tylko pamiętać, aby nie pisać z dużej (wielkiej) litery, gdyż wyrażenia te mają złą opinię w wydawnictwach poprawnościowych, mimo że ich frekwencja w tekstach jest...sjp.pwn.pl
Ja kupiłem BROCK BS32 9,5" ET 45 otwór teslowski ok 41 mm ......black mat(klar mat) do tego czujniki TPMS ALCAR z alledrogo , na razie złożone do kupy i czekają na wolny dzieńCześć,
Wiecie jakie felgi 19" nie oryginalne będą pasować / możecie polecić do TMYP?
Składam komplet na zimę.
To nie kwestia kasy tylko gustu.......widziałeś ten zestaw Tesli.......jeśli tak i Ci się podoba to nie musisz odpowiadać 🤪🤪🤪Że się tak zapytam, ile wychodzi was złożenie takiego kompletu razem z TPMS? Bo jak tak sobie liczę to wychodzi 12-13k, to jest sens się bawić z tym wszystkim jak można w Tesli zamówić komplet za 15k?
Przecież to są te same koła co są pod aerocapsami więc trochę nie kumam?To nie kwestia kasy tylko gustu.......widziałeś ten zestaw Tesli.......jeśli tak i Ci się podoba to nie musisz odpowiadać 🤪🤪🤪
Popatrz....porównaj....zdecyduj, to naprawdę tylko rzecz gustu i nic więcejPrzecież to są te same koła co są pod aerocapsami więc trochę nie kumam?
Złożyłem taki sam zestaw i pasuje bez problemu (Opony Nokian WR4 SUV 255/45/R19 XL). Auto po 21’ nagle płynie jak na poduszceJa kupiłem BROCK BS32 9,5" ET 45 otwór teslowski ok 41 mm ......black mat(klar mat) do tego czujniki TPMS ALCAR z alledrogo , na razie złożone do kupy i czekają na wolny dzień![]()