Opony zimowe do Tesla Model Y

ciastek

Pionier e-mobilności

lookash_c

Pionier e-mobilności

xhonet

Zadomawiam się
Cześć,

Wiecie jakie felgi 19" nie oryginalne będą pasować / możecie polecić do TMYP :) ?
Składam komplet na zimę.

XYZ

Fachowiec
Cześć,

Wiecie jakie felgi 19" nie oryginalne będą pasować / możecie polecić do TMYP :) ?
Składam komplet na zimę.
Ja kupiłem BROCK BS32 9,5" ET 45 otwór teslowski ok 41 mm ......black mat(klar mat) do tego czujniki TPMS ALCAR z alledrogo , na razie złożone do kupy i czekają na wolny dzień :)

sredni

Zadomawiam się
Że się tak zapytam, ile wychodzi was złożenie takiego kompletu razem z TPMS? Bo jak tak sobie liczę to wychodzi 12-13k, to jest sens się bawić z tym wszystkim jak można w Tesli zamówić komplet za 15k?

XYZ

Fachowiec
Że się tak zapytam, ile wychodzi was złożenie takiego kompletu razem z TPMS? Bo jak tak sobie liczę to wychodzi 12-13k, to jest sens się bawić z tym wszystkim jak można w Tesli zamówić komplet za 15k?
To nie kwestia kasy tylko gustu.......widziałeś ten zestaw Tesli.......jeśli tak i Ci się podoba to nie musisz odpowiadać 🤪🤪🤪

xhonet

Zadomawiam się
Ja kupiłem BROCK BS32 9,5" ET 45 otwór teslowski ok 41 mm ......black mat(klar mat) do tego czujniki TPMS ALCAR z alledrogo , na razie złożone do kupy i czekają na wolny dzień :)
Złożyłem taki sam zestaw i pasuje bez problemu (Opony Nokian WR4 SUV 255/45/R19 XL). Auto po 21’ nagle płynie jak na poduszce :) Minusem jest mniejsza trakcja i zrywa przyczepność przy mocnym przyspieszaniu na trybie sport w TMYP.