Jak tam Wasze wnioski (firmowe, bez leasingu)?

ezdrasz

Nowy na Forum
Doszedłem do etapu uszczegółowienie warunków umowy ,ale po kliknięciu w "umowa'' pojawia się informacja

Brak uprawnień​

Nie masz uprawnień aby uzyskać dostęp do tego zasobu.

Brakujące uprawnienie: Rejestrowanie wniosków (wnioski krajowe i POIiŚ)
to w przypadku gdy jestem na tym komputerze zalogowany do generatora wniosków ,a gdy dopiero po kliknięciu się loguje to :

Wystąpił nieprzewidziany wyjątek podczas wykonywania operacji, lub nie można nawiązać połączenia z serwerem, w wyniku czego nie można ukończyć bieżącej operacji.
Jeżeli problem będzie się powtarzał skontaktuj się z administratorem.
Kontaktowałem się z infolinią ,ale nie potrafią pomóc, mówią ,żeby pisać email. Problem ,że już 3 dni temu pisałem do [email protected] ,ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi I jestem w impasie.

Jacek 3

Zadomawiam się
Czy ktoś już podpisywał umowę? Ja próbuje przez Autenti. Może ktoś to robił i podpowie jak to zrobić.

Last edited:

Jac3k

Posiadacz elektryka
I co udało się ?
Ja na razie czakam za podjęciem wniosku, ale dobrze słyszeć że komuś wreszcie ocenili.
Może się coś ruszy w temacie.
Cisza. Ten wniosek nie był jeszcze do podpisu. Mają się kontaktować w celu podpisania. Wygląda na to, że z tego forum nikt nie podpisał jeszcze umowy. Za niedługo będzie rok od złożenia wniosku :)

Piernik

Posiadacz elektryka
Cisza. Ten wniosek nie był jeszcze do podpisu. Mają się kontaktować w celu podpisania. Wygląda na to, że z tego forum nikt nie podpisał jeszcze umowy. Za niedługo będzie rok od złożenia wniosku :)
A pierwsi składali wnioski jak tylo było można. Dramat ten projekt.
W ścieżce leasing już jakoś to idzie. Pierwsi dostali dotacje, a teraz to już potrafi iść naprawdę szybko.
Ale w ścieżce "za gotówkę" leży i pewnie analizują zdolność na bazie wyników za 3 lata oraz prognoz na 2 ;)

Cav

Pionier e-mobilności
U mnie już rok minął.

Karol_w-wa

Zadomawiam się

Pięknie, k***a, pięknie! ROK !!!!!!

Ps. Czułem pismo nosem i po przeczytaniu warunków, złożyłem jednak jako osoba fizyczna.

Hainer

Zadomawiam się
U mnie 11 miesięcy. Zadzwoniłem wczoraj do nich z pytaniem ile aktualnie czeka się na rozpatrzenie wniosku. Miła Pani poinformowała, że od 4 do 5 miesięcy. To się ją pytam czemu mój wniosek rozpatrują od stycznia. Nie wiedziała co mi odpowiedzieć i poradziła, że mam napisać do nich zażalenie na adres: [email protected] Piszcie więc do nich wszyscy zażalenie na ten adres. Przynajmniej będą musieli nam coś odpowiedzieć.

Jusand

Posiadacz elektryka
Napisałem zażalenie, ja czekam ponad 7 miesięcy