Doszedłem do etapu uszczegółowienie warunków umowy ,ale po kliknięciu w "umowa'' pojawia się informacja
Nie masz uprawnień aby uzyskać dostęp do tego zasobu.
Brakujące uprawnienie: Rejestrowanie wniosków (wnioski krajowe i POIiŚ)
to w przypadku gdy jestem na tym komputerze zalogowany do generatora wniosków ,a gdy dopiero po kliknięciu się loguje to :
Wystąpił nieprzewidziany wyjątek podczas wykonywania operacji, lub nie można nawiązać połączenia z serwerem, w wyniku czego nie można ukończyć bieżącej operacji.
Jeżeli problem będzie się powtarzał skontaktuj się z administratorem.
Kontaktowałem się z infolinią ,ale nie potrafią pomóc, mówią ,żeby pisać email. Problem ,że już 3 dni temu pisałem do [email protected] ,ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi I jestem w impasie.
Brak uprawnień
Nie masz uprawnień aby uzyskać dostęp do tego zasobu.
Brakujące uprawnienie: Rejestrowanie wniosków (wnioski krajowe i POIiŚ)
to w przypadku gdy jestem na tym komputerze zalogowany do generatora wniosków ,a gdy dopiero po kliknięciu się loguje to :
Wystąpił nieprzewidziany wyjątek podczas wykonywania operacji, lub nie można nawiązać połączenia z serwerem, w wyniku czego nie można ukończyć bieżącej operacji.
Jeżeli problem będzie się powtarzał skontaktuj się z administratorem.
Kontaktowałem się z infolinią ,ale nie potrafią pomóc, mówią ,żeby pisać email. Problem ,że już 3 dni temu pisałem do [email protected] ,ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi I jestem w impasie.