Nowa nawigacja 2021

danielm

Pionier e-mobilności
Ad ściąganie to normalka 2-3 MB/s
Zauważyłem , też pewną niemrawość w odblokowywaniu po podejściu ze smartfonem i to nie jak śpi. Coś znowu z BT?
witaj w moim świecie od kilku miesięcy. jak obok stoją ludzie którzy nie widzieli tesli na oczy a chcą obejrzeć to tesla nagle wymaga żebym odblokował telefon żeby mnie wpuściła więc wygląda to tak:
- mogę obejrzeć Pana samochód?
- zapraszam
- jest otwarty?
- śmiało, wystarczy wcisnąć tę grubą część klamki a druga część się wysunie
- nie działa
- jak nie działa? pokaże, no rzeczywiście nie działa, czasem musze wyciągnąć telefon z kieszeni

danielm

Pionier e-mobilności
Ja mam stary.. Sz małżonka nowszy i Ona nie zauważyła Ale też nosi pilota w torebce???

Ale to jest co jakiś czas, potem poprawiają i OK.
nie no to tak głupio działa raz na 100 otworzeń :) jak byłem na torze Kielce to musiałem ze 3 razy odblokowywać telefon ale myślałem że to dlatego że 10 teslii dookoła wszystkie z tym systemem. ale wczoraj pod salonem VW nie było żadnej innej tesli a sprzedawca chciał obejrzeć :)

danielm

Pionier e-mobilności
Dostałem te mapy i zrobiłem na nich dziś 260 km. I na DK222 nic się nie zmieniło. Rozczarowanie. Połowę drogi 50, miałem nadzieję że można będzie jechać na AP.
hahahaha wybrałem się dziś na zakupy a zapomniałem sprawdzić czy dostałem mapy :D

kaziwich

Posiadacz elektryka
Czyli mapy jednak lecą do kolejnych uzytkownikow. Ponoć ważą 7GB.
Co do BT, to podejrzewam skopany update aplikacji. Zauwazylem, ze jak ja zamknę (usune z dzialania w tle) i otworzę, to auto moge juz otworzyc z klamki bez klikania w appke.

newbe

Posiadacz elektryka
Czyli mapy jednak lecą do kolejnych uzytkownikow. Ponoć ważą 7GB.
Co do BT, to podejrzewam skopany update aplikacji. Zauwazylem, ze jak ja zamknę (usune z dzialania w tle) i otworzę, to auto moge juz otworzyc z klamki bez klikania w appke.
Warto sprawdzić czy przez ustalenia ograniczenia zużycia energii aplikacja Tesli nie jest wyłączana. U mnie Tesla chcę zobaczyć telefon przed otwieraniem. :)
PS: nic nie robiłem dla przyspieszenia update.

Najnowsze dyskusje