pluto

Pionier e-mobilności
Na letnich ;)

zibizz1

Pionier e-mobilności
A czy Model Y przychodzi na letnich czy całorocznych oponach ?
Przychodzi na letnich, każdy model. W konfiguratorze dla 3 i Y jest opcja wzięcia kół zimowych i wtedy jeśli odbiór następuje w sezonie zimowym to serwis je przekłada przed obiorem i odjeżdzasz na zimówkach.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Przychodzi na letnich, każdy model. W konfiguratorze dla 3 i Y jest opcja wzięcia kół zimowych i wtedy jeśli odbiór następuje w sezonie zimowym to serwis je przekłada przed obiorem i odjeżdzasz na zimówkach.
Kto to ostatnio pisał, że koła zimowe mogą mu miesiąc po odbiorze dosłać? ;-)

zibizz1

Pionier e-mobilności
Kto to ostatnio pisał, że koła zimowe mogą mu miesiąc po odbiorze dosłać? ;-)
Nie wiem ale ten ktoś chciał je zamówić tuż przed obiorem. Jak zamawiasz w trakcie konfiguracji auta to wydaje mi się że nie powinno być takiego problemu.

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie wiem ale ten ktoś chciał je zamówić tuż przed obiorem. Jak zamawiasz w trakcie konfiguracji auta to wydaje mi się że nie powinno być takiego problemu.
Wydaje Ci sie :)
To tesla… tu nic nie dziala jak trzeba, ale auta fajne i dobrze jezdza 😜

Michal

Moderator
Tak, przy czym nie ma ich ;)
, historycznie widzę, że było 81 ofert aut z przebiegiem większym niż 4000 km od marca do września 2022..

danielm

Pionier e-mobilności
Czy Tesla w Polsce oferuje używane auta jak w Niemczech?
nie. od wielu miesięcy słychać że Tesla szykuje się na trade-in czyli możesz oddać swoją tesle w rozliczeniu za nową ale nadal nie jesteśmy w pełni rozwiniętym rynkiem, co ma swoje plusy i minusy

Rafalski

Posiadacz elektryka
Jest możliwość podglądu zużycia w trakcie jazdy? Na poprzednim UI pamietam, że były takie karty pod wizualizacja jazdy, a teraz nie mogę tego znaleźć.