danielm

Pionier e-mobilności
wykresy czyli appka energia?
tak,
20221203_164645.jpg

Michal

Moderator
No właśnie teraz korzystam w wiekszości z zakladki podróż, a brakuje mi tych kart :/
Jeśli nie masz zielonej ikonki wykresów na ekranie głównym, to są pewnie ukryte pod trzema kropkami. Żeby dodać do ekranu głównego przyciśnij i przytrzymaj ikonkę wykresu.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Appke widzialem, jest spoko, jednak dla mnie za duża - marzy mi się jakaś mała informacja to bieżacym zuzyciu non stop na widoku :) ale chyba bedzie trzeba uzywać appki

Michal

Moderator
Appke widzialem, jest spoko, jednak dla mnie za duża - marzy mi się jakaś mała informacja to bieżacym zuzyciu non stop na widoku :) ale chyba bedzie trzeba uzywać appki
Podpowiem Ci, że najlepszy jest wskaźnik % na miejscu na ekranie głównym nawigacji. Dodali to niedawno i dzięki temu już praktycznie nie trzeba zaglądać do apki ze zużyciem. No chyba, że jedziesz na styk, to wtedy można tam nawet zobaczyć miejsce po przecinku przy procentach i na bieżąco kontrolować prędkość podczas jazdy żeby dostosować % baterii na miejscu do szybszego ładowania albo żeby po prostu nie jechać woniej niż trzeba.
Zerknij sobie na wątek tutaj - opisuję swoją pierwszą podróż z nowym wyglądem apki "Energia":

Pabloss

Posiadacz elektryka
koledzy szybkie pytanie (niestety z tych co nie lubicie) jakie teraz są zasięgi - przy obecnej pogodzie Tesli 3 Standard (RWD).