gim-kg
Pionier e-mobilności
Konto Spotyfi opłaca ci Tesla. Logujesz się loginem i hasłem z Tesli.właśnie wyczytałem że w końcu obsługuje Apple Music. Czy potwierdzacie ? Pytam bo nie opłacam konta na Spotyfi, a Apple Music już tak![]()
Konto Spotyfi opłaca ci Tesla. Logujesz się loginem i hasłem z Tesli.właśnie wyczytałem że w końcu obsługuje Apple Music. Czy potwierdzacie ? Pytam bo nie opłacam konta na Spotyfi, a Apple Music już tak![]()
ooooo pięknie !!! dziękuję za informację.Konto Spotyfi opłaca ci Tesla. Logujesz się loginem i hasłem z Tesli.
Jesteś pewien. Kiedyś o to pytałem to czy przy dostępie Premium dostajemy tylko dostęp do aplikacji typu Spotify (czyt wersja darmowa). Odpowiedź była twierdzącą czyli Spotify w wersji podstawowej bezpłatnej, okrojonej. Coś się zmieniło?Konto Spotyfi opłaca ci Tesla. Logujesz się loginem i hasłem z Tesli.
Na czyn polegałaby wersja bezpłatna, okrojona? Mam od roku, używam niemalże codziennie. Nie widzę żadnych ograniczeń, nie mam reklam..Jesteś pewien. Kiedyś o to pytałem to czy przy dostępie Premium dostajemy tylko dostęp do aplikacji typu Spotify (czyt wersja darmowa). Odpowiedź była twierdzącą czyli Spotify w wersji podstawowej bezpłatnej, okrojonej. Coś się zmieniło?
A możesz wybrać cały album konkretnego wykonawcy?Na czyn polegałaby wersja bezpłatna, okrojona? Mam od roku, używam niemalże codziennie. Nie widzę żadnych ograniczeń, nie mam reklam..
Tak.A możesz wybrać cały album konkretnego wykonawcy?
A to normalnie jest płatne? Za nic nie płaciłem a korzystam.. 🙃Ja mam jeszcze Tunelin, który dostałem na dwa lata za darmo z Plusa jak wziąlem kartę sim z 500GB miesięcznie po 100zl/ mc
To dziwne.Tak.
A to normalnie jest płatne? Za nic nie płaciłem a korzystam.. 🙃
Płatna jest wersja tzw premium, mozesz wtedy ściągać i offline itpTak.
A to normalnie jest płatne? Za nic nie płaciłem a korzystam.. 🙃
Chyba Ci się nacisnęło [ Odtwarzaj radio ] zamiast [ ▶ ] przy nazwie utworuTo dziwne.
Jak ja korzystałem z konta Tesli, to mogłem wybrać jeden kawałek wykonawcy, a potem leciały kawałki losowe.