No w sumie podobno minimalnie przekraczająJeśli parametry nie przekraczają tych z AB to znaczy że układ napędowy jest do tego przystosowany.
Trzymam kciuki, dawaj znać. Łatwiej będziesz miał, niż ja, bo AtomZamontuję w sibotę najwcześniej
No w sumie podobno minimalnie przekraczająJeśli parametry nie przekraczają tych z AB to znaczy że układ napędowy jest do tego przystosowany.
Trzymam kciuki, dawaj znać. Łatwiej będziesz miał, niż ja, bo AtomZamontuję w sibotę najwcześniej
Zamontowane i powiem jedno… jaaaaaaaaaa!!!!!!!! Polecam!! Jak nie ingenext to AB. Różnica kolosalna, pasażeriwie w gorsetach ortopedycznych powinni jeździćNo w sumie podobno minimalnie przekraczająKrzywa mocy też się podobno trochę zmienia. Mnie to najbardziej zastanawia czy łatwiej czy trudniej będzie "gładko" ruszyć.
Trzymam kciuki, dawaj znać. Łatwiej będziesz miał, niż ja, bo AtomW Ryzenie podobno mniej miejsca jest i trzeba więcej rozbierać.
A tym da sie jakos sterowac ? Wylaczyc tego boosta czy cos. ?Zamontowane i powiem jedno… jaaaaaaaaaa!!!!!!!! Polecam!! Jak nie ingenext to AB. Różnica kolosalna, pasażeriwie w gorsetach ortopedycznych powinni jeździćmontaż to 5 minut ale paluchy pocięte, strasznie tam ciasno jest. Dużo wiązek i ledwo wyłazi fabryczna a nową włożyć to niezła gimnastyka.
Boosta wyłączyć się nie da ale wszystkie dodatkowe funkcje jak otwieranie drzwi przy podejściu itp można wyłączyć. Urządzenie ma acces point i steruje się tym po wifi.A tym da sie jakos sterowac ? Wylaczyc tego boosta czy cos. ?
Jezdzilem tylko performancem, nie śmigałem LR z boostem. Wrażenie jak w prfmc choć liczby mówią co innegolepiej niż oryginalny? i moze zrobić osobny wątek bo to nie pasuje do tematu
Dobra dobra. PrzekonałeśJezdzilem tylko performancem, nie śmigałem LR z boostem. Wrażenie jak w prfmc choć liczby mówią co innegododatkowo jest opcja wymuszenia grzania baterii!
Poczekaj tylko na promkę. Mi rabat zabrał urząd celny, 1080zł. Wybrałem fedex, trzeba było brać dhl. Dla zachodniej Polski obsługuje lotnisko w Leipzig, czasem można cła uniknąć.Dobra dobra. PrzekonałeśChyba się w nowym roku skuszę – we wtorek po 1.5msc odbieram samochód z blacharki, bo znajomy miał kolizję z taksówkarzem, więc będzie idealnie, żeby wrócić do formy i zamówić nową zabawkę...