Zmiany w acceleration boost

3skowy

Zadomawiam się
Jeśli parametry nie przekraczają tych z AB to znaczy że układ napędowy jest do tego przystosowany.
No w sumie podobno minimalnie przekraczają :p Krzywa mocy też się podobno trochę zmienia. Mnie to najbardziej zastanawia czy łatwiej czy trudniej będzie "gładko" ruszyć.
Zamontuję w sibotę najwcześniej
Trzymam kciuki, dawaj znać. Łatwiej będziesz miał, niż ja, bo Atom :p W Ryzenie podobno mniej miejsca jest i trzeba więcej rozbierać.

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
No w sumie podobno minimalnie przekraczają :p Krzywa mocy też się podobno trochę zmienia. Mnie to najbardziej zastanawia czy łatwiej czy trudniej będzie "gładko" ruszyć.

Trzymam kciuki, dawaj znać. Łatwiej będziesz miał, niż ja, bo Atom :p W Ryzenie podobno mniej miejsca jest i trzeba więcej rozbierać.
Zamontowane i powiem jedno… jaaaaaaaaaa!!!!!!!! Polecam!! Jak nie ingenext to AB. Różnica kolosalna, pasażeriwie w gorsetach ortopedycznych powinni jeździć :) montaż to 5 minut ale paluchy pocięte, strasznie tam ciasno jest. Dużo wiązek i ledwo wyłazi fabryczna a nową włożyć to niezła gimnastyka.

krzyss

Pionier e-mobilności
Zamontowane i powiem jedno… jaaaaaaaaaa!!!!!!!! Polecam!! Jak nie ingenext to AB. Różnica kolosalna, pasażeriwie w gorsetach ortopedycznych powinni jeździć :) montaż to 5 minut ale paluchy pocięte, strasznie tam ciasno jest. Dużo wiązek i ledwo wyłazi fabryczna a nową włożyć to niezła gimnastyka.
A tym da sie jakos sterowac ? Wylaczyc tego boosta czy cos. ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak oryginalny? Oryginalny to klikasz i dostajesz aktualizacje. Czuc te 0,5 sek jest zrywniejsza. Nie ma tylko opcji jak Performens w ustawieniach. Mi się udało bez napinania na odieflowce zrobić 4 sek do setki. Po czasie się człek przyzwyczaja i to już nie robi wrażenia, do czasu gdy nie wsiądzie się do innego auta. Powrót jest ponownie miły

3skowy

Zadomawiam się
Jezdzilem tylko performancem, nie śmigałem LR z boostem. Wrażenie jak w prfmc choć liczby mówią co innego :) dodatkowo jest opcja wymuszenia grzania baterii!
Dobra dobra. Przekonałeś :p Chyba się w nowym roku skuszę – we wtorek po 1.5msc odbieram samochód z blacharki, bo znajomy miał kolizję z taksówkarzem, więc będzie idealnie, żeby wrócić do formy i zamówić nową zabawkę...

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Dobra dobra. Przekonałeś :p Chyba się w nowym roku skuszę – we wtorek po 1.5msc odbieram samochód z blacharki, bo znajomy miał kolizję z taksówkarzem, więc będzie idealnie, żeby wrócić do formy i zamówić nową zabawkę...
Poczekaj tylko na promkę. Mi rabat zabrał urząd celny, 1080zł. Wybrałem fedex, trzeba było brać dhl. Dla zachodniej Polski obsługuje lotnisko w Leipzig, czasem można cła uniknąć.