Masz farta, mój 12v ma ponad 45kkm, i nadal zipie - i w ASO wymienić go nie chcąU mnie po 28 tys. padł aku 12 v. Wzieli na lawetę i na gwarancji wymienili na nowy.
A który to rocznik tego Twojego e-Soul'a..?Przy okazji wymienili płyn chłodzacy aku główne. Podobno cała seria e soul ma ten płyn do wymiany .teraz jest wszystko ok.
Zawsze można mu trochę pomóc, rzadko który aku przeżyje pełne rozładowanie, szczególnie jeśli już niedomaga. Tylko pewnie będziesz potrzebował kilka dni wolnych bo bez lawety pewnie się nie obejdzieMasz farta, mój 12v ma ponad 45kkm, i nadal zipie - i w ASO wymienić go nie chcą
Była jakaś akcja serwisowa? Też mam rocznik 2021 kupiony w maju 2022 r. Aku też na początku zgłaszał problemy, ale już przestał.Rocznik 2021 kupiony marzec 2022 Podaj vin w aso to sprawdzą czy masz płyn chłodniczy do wymiany
ASO w Toruniu czy gdzie?Oczywiście laweta była konieczna bo silnika nie dało się uruchomić.kontrolki zgasły i koła były zablokowane. Wymiana trwała 3 dni. Na ten czas dostałem auto zastepcze.