Odebrałem i wyjechałem ale z racji ogólnego "dymu"... Itp przeoczyłem, fakt że lewa wycieraczka nie jest spryskiwana. Po drodze próbowałem sprawdzić wę_yki nawet zdjąłem maskownice i na oko ok ale niestety trzeba będzie grzebać, bo wracać mi się nie chce.
Jestem w hotelu a Lucimoerzu
Reszta ujdzie, nie byliśmy upierdliwi ale wpisaliśmy sobie do protokołu takie kwiatki jak na zdjeciu
Opony wymieniają ale nie tak jak inni myślą że za fryko. Za ok 160 zł
Odebrałem przed czasem. Bajery są , ale Trójka ma to lepiej zrobione albo się jeszcze nie przestawiłem.
Ładuje się błyskawicznie. Chill jest jak boost.
Do dupy przycisk mikrofonu, bo przy włączaniu wycieraczek jest naciskany środkową częścią kciuka.
W ale nie jest cicho, opony i breja na drodze niestety swoje generują. Nie rozkminiłem tego systemu przeciw hałasowi, o ile jest
Ekran z tyłu nowego typu.
NIE DAJĄ PILOTÓW a dawali
Dali za to bez sensu z rozpędu przjsciowke do gniazda
Jest hak
Jazda spoko zużycie jw ok 30 kwh przy spokojnej jeździe ale z pełnym komfortem.
Ładuje się błyskawicznie
Progi mają takie dwa syfy że wstyd
Frunk to mam lepszą klapę od kibla lepiej się opuszcza - będę robił elektryczny.
Ładowanie mam za darmo z konta Trójki dadzą jeszcze 10 000km od stycznia na 2 lata.
Premium na rok
Ekran zajebisty, responsywny jak powieka
Nie kazałem myć a tylko sp) ująć śnieg.
Przede mną jeden latał wokół Ski z godzinę, po mnie też się zapowiadało na horror.
Tego w tej organizacji i przy braku ludzi lepiej zrobić nie można
Daniel Grzyb, rodzinka z pieskiem jak nasz, facet co odpierał, facet co czekał na odbi{r itp. Trzeba dużej asertywności tej nie mam i jestem raczej gadułą towarzyską, to niewiele czasu poświęciłem na inspekcje. A żonie się podobał, to nawet nic nie powiem na temat lakieru.
View attachment 7996