TMX Plaid - odbiory Q4 2022

lookash_c

Pionier e-mobilności
Nie wiem, po co chcesz przekładać rękę na wolancie, ale ja trzymając tylko lewą mogę skręcać i jeszcze kierunkowskazów używać.
Czyli pełny zakres skrętu odpowiada jakiemu zakresowi obrotów wolantem?

ELuk

Pionier e-mobilności
Z moich byłych aut to najlepiej przekładnia parametryczna działała w BMW M5. ✌️
Super sprawa, a zależność od prędkości po pierwszej jeździe staje się tak naturalna, że jak wsiadasz do auta bez tego, to czujesz się jak w autobusie (?) 😉👍

Bronek

Pionier e-mobilności
Odebrałem i wyjechałem ale z racji ogólnego "dymu"... Itp przeoczyłem, fakt że lewa wycieraczka nie jest spryskiwana. Po drodze próbowałem sprawdzić wę_yki nawet zdjąłem maskownice i na oko ok ale niestety trzeba będzie grzebać, bo wracać mi się nie chce.
Jestem w hotelu a Lucimoerzu
Reszta ujdzie, nie byliśmy upierdliwi ale wpisaliśmy sobie do protokołu takie kwiatki jak na zdjeciu
Opony wymieniają ale nie tak jak inni myślą że za fryko. Za ok 160 zł
Odebrałem przed czasem. Bajery są , ale Trójka ma to lepiej zrobione albo się jeszcze nie przestawiłem.
Ładuje się błyskawicznie. Chill jest jak boost.
Do dupy przycisk mikrofonu, bo przy włączaniu wycieraczek jest naciskany środkową częścią kciuka.

W ale nie jest cicho, opony i breja na drodze niestety swoje generują. Nie rozkminiłem tego systemu przeciw hałasowi, o ile jest
Ekran z tyłu nowego typu.

NIE DAJĄ PILOTÓW a dawali
Dali za to bez sensu z rozpędu przjsciowke do gniazda wer USA
Jest hak
Jazda spoko zużycie jw ok 30 kwh przy spokojnej jeździe ale z pełnym komfortem.
Ładuje się błyskawicznie
Progi mają takie dwa syfy że wstyd
Frunk to mam lepszą klapę od kibla lepiej się opuszcza - będę robił elektryczny.
Ładowanie mam za darmo z konta Trójki dadzą jeszcze 10 000km od stycznia na 2 lata.
Premium na rok
Ekran zajebisty, responsywny jak powieka
Nie kazałem myć a tylko spłukać śnieg.
Przede mną jeden latał wokół Ski z godzinę, po mnie też się zapowiadało na horror.
Tego w tej organizacji i przy braku ludzi lepiej zrobić nie można
Daniel Grzyb, rodzinka z pieskiem jak nasz, facet co odbierał, facet co czekał na odbiór itp. Trzeba dużej asertywności tej nie mam i jestem raczej gadułą towarzyską, to niewiele czasu poświęciłem na inspekcje. A żonie się podobał, to nawet nic nie powiem na temat lakieru.
20221216_201730-COLLAGE_copy_1080x1920.jpg

Last edited:

PioWi

Zadomawiam się
Odebrałem i wyjechałem ale z racji ogólnego "dymu"... Itp przeoczyłem, fakt że lewa wycieraczka nie jest spryskiwana. Po drodze próbowałem sprawdzić wę_yki nawet zdjąłem maskownice i na oko ok ale niestety trzeba będzie grzebać, bo wracać mi się nie chce.
Jestem w hotelu a Lucimoerzu
Reszta ujdzie, nie byliśmy upierdliwi ale wpisaliśmy sobie do protokołu takie kwiatki jak na zdjeciu
Opony wymieniają ale nie tak jak inni myślą że za fryko. Za ok 160 zł
Odebrałem przed czasem. Bajery są , ale Trójka ma to lepiej zrobione albo się jeszcze nie przestawiłem.
Ładuje się błyskawicznie. Chill jest jak boost.
Do dupy przycisk mikrofonu, bo przy włączaniu wycieraczek jest naciskany środkową częścią kciuka.

W ale nie jest cicho, opony i breja na drodze niestety swoje generują. Nie rozkminiłem tego systemu przeciw hałasowi, o ile jest
Ekran z tyłu nowego typu.

NIE DAJĄ PILOTÓW a dawali
Dali za to bez sensu z rozpędu przjsciowke do gniazda
Jest hak
Jazda spoko zużycie jw ok 30 kwh przy spokojnej jeździe ale z pełnym komfortem.
Ładuje się błyskawicznie
Progi mają takie dwa syfy że wstyd
Frunk to mam lepszą klapę od kibla lepiej się opuszcza - będę robił elektryczny.
Ładowanie mam za darmo z konta Trójki dadzą jeszcze 10 000km od stycznia na 2 lata.
Premium na rok
Ekran zajebisty, responsywny jak powieka
Nie kazałem myć a tylko sp) ująć śnieg.
Przede mną jeden latał wokół Ski z godzinę, po mnie też się zapowiadało na horror.
Tego w tej organizacji i przy braku ludzi lepiej zrobić nie można
Daniel Grzyb, rodzinka z pieskiem jak nasz, facet co odpierał, facet co czekał na odbi{r itp. Trzeba dużej asertywności tej nie mam i jestem raczej gadułą towarzyską, to niewiele czasu poświęciłem na inspekcje. A żonie się podobał, to nawet nic nie powiem na temat lakieru.
View attachment 7996
To rdza ? (sory nie chce wkurzac)

Last edited:

6a8

Posiadacz elektryka
To tak, jakby dwie osobne połówki się spotkały, albo zaczęły rozstawać po przyśpieszeniu ?
Ale nie dobijajmy Bronka, mnie chyba by trafiło :(
Ciekawe co na to powiedzą.

JareG

Pionier e-mobilności
Ciekawe, czy inne X z tej dostawy też mają takie łączenia progów..

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
1 . Z czego jest ten próg? To wygląda na do dupy szplachel/uszczelniacz pod lakierem..
Spisano będzie poprawka.
Na placu zasypane samochody, generalnie do kitu pora na odbiory.
Wkurza mnie otwieranie drzwi jak się podchodzi, to chyba można wyłączyć?
Ustawianie foteli i kierownicy o wiele lepsze niż w Trójce
Gdyby nie te babole, bo każda coś ma to najlepsza Fura za tą kasę na świecie.
A i grzanie super, szybko i lepiej jak w Tm3.
Kierownica lepiej chodzi jakby była leciutka.
Ładowarka indukcyjna szybk ale wolę swoją chińską w Tm3, wstawioną tam gdzie te są w wersji po tuningu . Nie ma ta podróba tego garba dzielącego na dwie części . W TXp ma i nie położysz poziomo smartfona.

Co dobre to że klamki które są czarne i na białym je widać szczególnie są w miarę równo, a z tym to różnie bywa, bo te skrzydła się różnie zamykają.

Zawsze coś za coś i inaczej. Przywyknę

tempFileForShare_20221216-210708_copy_1024x768.jpg20221216_150340~2_copy_1062x1500.jpg20221216_143444_copy_1000x750.jpgtempFileForShare_20221216-213000_copy_898x551.jpg

Last edited:

Doktor

Posiadacz elektryka
To automatyczne otwieranie można wyłączyć, ja nawet go jeszcze nie wypróbowałem.
Progów chyba nie oglądałem, wolę chyba nie patrzeć :D
Żona zaczęła się stresować tylnymi drzwiami.
Znalazłem naprawdę odważnego testera:
Ktoś ma coś jeszcze, żeby ją uspokoić, że roczne czy 2-letnie dziecko w foteliku nie straci kończyn?