Rafalski

Posiadacz elektryka
To wiadomo 135 kmh Włochy to jak miejscowi , czyli 150.
Niemcy nocą to 160
Polska 150.
Czechy Słowacja do 140.
Czyli podobne v jak na pradzie
Boże typie ale kręcisz wałek już te 4,5 na jakiejkolwiek trasie to była beka ale myśle okej następny fanatyk sikania do butelki i wykręcania idealnych czasów swoim pieknym, dużym, wygodnym wypasionym autem super spalinowym ale z ta średnia prędkością 150 to już dałeś :D powiedz jeszcze ze jak jedziesz po mieście to ci się ropa z klimatyzatora skrapla

galux20

Zadomawiam się
Nie to są prędkości na autostradach , gdy nie ma jakiś ograniczeń.
Średnie 4.5 na trasie przy prędkościach jednak wyższych niż to w jaki sposób jeżdżą elektryki na autostradach to nic nadzwyczajnego.
Ja nie mam problemu z docenieniem elektryków, proszę uwierzcie że w innych autach też jest postęp.

Mam prośbę, jeśli komuś nie pasują jakieś fakty to nie obrażajmy się. Nawzajem.
Życzę miłego wieczoru

nnnnn

Pionier e-mobilności
Nie obrażamy się. Częśc Twoich argumentów ma sens, ale 4.5l przy prędkościach autostradowych to przegięcie. Na forum jest tendencja do wybierania argumentów które pasują do danej narracji.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Nie za bardzo rozumiem to 4.5 przy 150 czy
Średnie 4.5 na trasie przy prędkościach jednak wyższych niż to w jaki sposób jeżdżą elektryki
Ja się nie obrażam co więcej uważam, ze niektóre spalinowki jak najbardziej mogą jeździć taniej na trasie niż elektryki ale w sumie co z tego? W jakichś warunkach lepszy będzie elektryk w jakichś spalinowka. Zastanawia mnie dlaczego jak ropa wytrzelila pod 8zl to się ludzie nie zastanawiali czy samochód spalinowy ma jeszcze sens. Poza tym dziwna narracja ze wyższa prędkość niż elektryki, jak już wyjeżdżam z miasta (rzadko bo rzadko) to na luźno raczej muszę wyprzedzać większość spaliniakow

galux20

Zadomawiam się
Ja już na tym forum umieszczałem zdjęcia z tras typy 1600km.
Jestem zwolennikiem elektryków.
Nawet ze względu na możliwość korzystanie z OZE i zmniejszeniu importu.
Zobaczymy co przyniesie życie.

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Trochę się martwię, że ceny prądu trochę spowolnią rozwój elektrycznych
Ceny prądu mogą spowolnić cała gospodarkę, nawet ICE wytwarzane sa urządzeniami które są na prąd. Nawet piec ba węgiel potrzebuje prądu by działać.

mALEK

Pionier e-mobilności
. Proszę podaj w które auto spalinowe trzeba wkładać kilkadziesiąt tysięcy rocznie, no powiedzmy 5 letnie z przebiegiem 100 tyś
w zadne nie trzeba wkladac. nawet zlotowki. i potem jezdza takie trupy po drogach, bo wlasciciel wychodzi z zalozenia, ze z autem jak z "wlasna d..a" - nie bede podcieral za kazdym razem, bo i tak za chwile bedzie brudna.