To może wg Ciebie niech sobie ustawią prąd po 50zł za kWh, a co tam że dorżną wszystkie inne firmy przynajmniej będą miały zyski. Właśnie w taki sposob gospodarka dostaje po dupie, bo wykręca się mega zyski z podstawowych produktów takich jak energia czy paliwa.Niech zarabiają państwowe jak najwięcej, znaczy się że kasa w kraju zostaje,
Do tej pory cienko wypadały wyniki finansowe państwowych spółek, po dojściu pis do władzy np PGE straciło w 10 lat połowe na wartości, doliczyć inflacje to może warte to teraz 1/3 1/4 tego co przed 2015r
2*200+2*500.Możesz wytłumaczyć jak liczysz , że wychodzi ci 1900 zł.
Ale w ice, a ja pisałem o elektryku.Skoro za 5 lat gwarancji i 4 lata serwisu zapłaciłem 4 tys.
Mam akurat 17.Pochwal się jak można kupić opony 18 za 1600zl
No właśnie nie do końca i nie zawsze.cena samego ICE
A sensowny spaliniak 260...Sensowny elektryk to teraz 250 tys .
Ten soul pomieści Twojego troca bez większego problemu...Maluch w stylu esoul to 200 tys bez oszczedzania
Żeby Cię liczyć uczyła?Cav zatrudnij księgową.
Syndrom przeniesienia nie działa poza przedszkolem.Stosujesz ruską matematyke.
Nienawidzę takiej manipulacji.Uwierz mi , że 17 opon premium nie kupisz teraz .
Wiesz co, soul to akurat taka dziwna konstrukcja, że niby "maluch" a tak naprawdę to duże auto. W środku mam więcej miejsca niż w Oplu Insignia Kombi (takie mam obecnie w garażu jako drugie auto) oraz BMW 5 G30 (takim jeździłem przed Soulem). Bagażnik też większy niż w G30 i trochę mniejszy niż w Insigni (z naciskiem na trochę). Auto krotsze od obu wymienionych o ponad 70cm. Tak jak ci @Cav napisał - w tym soulu bys t-roca zmiescilSensowny elektryk to teraz 250 tys .
Maluch w stylu esoul to 200 tys bez oszczedzania