Kuba K.

Posiadacz elektryka
Niech zarabiają państwowe jak najwięcej, znaczy się że kasa w kraju zostaje,
Do tej pory cienko wypadały wyniki finansowe państwowych spółek, po dojściu pis do władzy np PGE straciło w 10 lat połowe na wartości, doliczyć inflacje to może warte to teraz 1/3 1/4 tego co przed 2015r
To może wg Ciebie niech sobie ustawią prąd po 50zł za kWh, a co tam że dorżną wszystkie inne firmy przynajmniej będą miały zyski. Właśnie w taki sposob gospodarka dostaje po dupie, bo wykręca się mega zyski z podstawowych produktów takich jak energia czy paliwa.

Cav

Pionier e-mobilności
Cav zatrudnij księgową.
Żeby Cię liczyć uczyła?
Nie ma tak dobrze - sam musisz za to zapłacić.
Stosujesz ruską matematyke.
Syndrom przeniesienia nie działa poza przedszkolem.
Lekarz Ci nie wspominał?
Uwierz mi , że 17 opon premium nie kupisz teraz .
Nienawidzę takiej manipulacji.
Pododajesz sobie kretynizmy własnej produkcji i coś chcesz tym udowodnić, poza byciem trollem?
Gdzie ja niby coś o premium pisałem?

Last edited:

KKL

Posiadacz elektryka
Sensowny elektryk to teraz 250 tys .
Maluch w stylu esoul to 200 tys bez oszczedzania
Wiesz co, soul to akurat taka dziwna konstrukcja, że niby "maluch" a tak naprawdę to duże auto. W środku mam więcej miejsca niż w Oplu Insignia Kombi (takie mam obecnie w garażu jako drugie auto) oraz BMW 5 G30 (takim jeździłem przed Soulem). Bagażnik też większy niż w G30 i trochę mniejszy niż w Insigni (z naciskiem na trochę). Auto krotsze od obu wymienionych o ponad 70cm. Tak jak ci @Cav napisał - w tym soulu bys t-roca zmiescil ;), więc z tym maluchem to się nie rozpędzaj ;). Tym maluchem zjeździłem w tym roku Włochy i Szwajcarię z żoną i dwójką dzieci, i jakoś bez problemu się pomiescilismy, nie trzymając żadnych bagaży w kabinie. A koszt prądu na 4800km to było 430zl (tyle zapłaciłem) - zrobisz tak T-roc'iem?