lookash_c
Pionier e-mobilności
Szlachta i plebs... ;-)Jak jechałem na święta do Niemiec to wszystkie starsze S i X stały na SuC a 3 i Y na Ionity![]()
Szlachta i plebs... ;-)Jak jechałem na święta do Niemiec to wszystkie starsze S i X stały na SuC a 3 i Y na Ionity![]()
No i własnie dlatego GreenWay może mieć taniej niż Tesla w Polsce. Tak samo jak inni lokalne sieci. Lepsza znajomośc rynku oraz wielkość sieci determinują cenę jaką da sie wynegocjowaćA takie firmy nie mają jakichś długoterminowych kontraktów na tańszy prąd, który kupują od prywatnych sprzedawców, którzy też kombinują na giełdzie na jakichś kontraktach? GreenWay nawet bez abonamentu i tak tańszy.
Gdzie znalazłeś tą wiadomość? Qrde ja nic nie dostaję z tej cholernej Tesli...Dzisiaj zauważyłem info, że będzie zmiana cen w nocy - liczę na obniżkę![]()
Coś czuję, że się myliszDzisiaj zauważyłem info, że będzie zmiana cen w nocy - liczę na obniżkę![]()
Ceny na giełdach raczej spadają wiec czemu nie miała by być tańsza energia ?Coś czuję, że się mylisz![]()
Ionity Nowostawy z passportem 1,5 brutto, good bye SC!Ceny na giełdach raczej spadają wiec czemu nie miała by być tańsza energia ?
Chyba już się nawet nie da dokupić normalnie w aplikacji tej opcji passport...Gdzie kupiłeś ten abo?Ionity Nowostawy z passportem 1,5 brutto, good bye SC!