Jakie EVSE / Wallbox dla TM3?

daniel

Señor Meme Officer
WTF. Do sklepu Tesli łatwiej dostać się z forum Elektrowozu niż ze strony Tesli. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W każdym razie nie ma na stanie, więc ponownie pytanie, czy ktoś poleci jakieś mobilne 3-fazowe EVSE?

Michal

Moderator
🤦‍♂️

Last edited:

Michal

Moderator
Chłopa wykończycie, jest opcja szukaj na tym forum :).
Albo wystarczy czytać co się dostaje w odpowiedzi na własne pytania i chociaż trochę próbować zapamiętać...

daniel

Señor Meme Officer
Albo wystarczy czytać co się dostaje w odpowiedzi na własne pytania i chociaż trochę próbować zapamiętać...
Ty też mógłbyś przeczytać co piszę i jakie jest pytanie. Nie da się kupić tego co polecasz, więc proszę przestań wklejać tego linka jak zdarta płyta. Szukam czegoś co jest dostępne w Polsce do kupienia.

Michal

Moderator
Ty też mógłbyś przeczytać co piszę i jakie jest pytanie. Nie da się kupić tego co polecasz, więc proszę przestań wklejać tego linka jak zdarta płyta. Szukam czegoś co jest dostępne w Polsce do kupienia.
Napisałeś na maila, którego podaję jak zdarta płyta?

daniel

Señor Meme Officer
Napisałeś na maila, którego podaję jak zdarta płyta?
Tak. Dostałem automatyczną odpowiedź, że dostali wiadomość i czekam na właściwą, ale jak na stronie sklepu jest podane, że nie ma to wątpię żeby powiedzieli, że jest.

ciastek

Pionier e-mobilności
Tak. Dostałem automatyczną odpowiedź, że dostali wiadomość i czekam na właściwą, ale jak na stronie sklepu jest podane, że nie ma to wątpię żeby powiedzieli, że jest.
Jak pytałem w serwisie w 2022Q4, to trzyfazowowe złącze mobilne nie było dostępne.

Michal

Moderator
Jak ja kupowałem EVSE z serwisu, to na sklepie DE też nie było dostępne.

Na stronie może nie być a pod ladą leży i sprzedają od ręki. Nie liczyłbym na szybki odzew z ich strony.
Odpowiedzieli mi na maila szybko i dali znać, że mają właśnie z pod lady.
Konkretnie to odpowiedzili:
Aktualnie sprawdzałem fizycznie i okazało się iż posiadamy jedną szt. Starego typu kabel mobilny (którego już nie ma w ofercie na naszej stronie) wraz z jedna przejściówka czerwona na 16a oraz niebieska (zdjęcie poniżej) oraz wycenę również przesyłam poniżej.
Taką odpowiedź dostałem po wcześniejszej wymianie 8 maili (4 ja i 4 oni).