Jednak dodam jeszcze, że przejrzałem swoje wpisy i nie uważam, że cokolwiek wciskam. Znacząca większość moich wpisów dotyczyła mocy ładowania.
To dlaczego robisz ze mnie debila i wklejasz mi ten sam link kilka razy + piszesz, że zwariujesz i wklejasz śmieszne obrazki?
Uparcie twierdzisz, że mam kupić od Tesli jak nawet nie wiadomo czy to sprzedają. Mam liczyć, że ktoś sobie przypomni, wyciągnie z szafy i wrzuci na Allegro Lokalnie? Pisałem, że szukam jakiegoś solidnego źródła, a nie da się kupić z takiego UMC Gen 1. Jeśli Tesla mi odpowie w rozsądnym czasie, jeśli będzie akceptowalna cena to kupię, ale w międzyczasie może jest coś innego.
Jeśli chodzi o EVSE piszę Ci tylko szczerze, że pożałujesz, że nie wydałeś tych 600 zł więcej ale w dupie to mam - rób co chcesz. Wspomnij mnie jak będziesz szukał telefonu po raz 500, żeby odpiąć ładowarkę i za rok - dwa przyjdź, odnajdź tego posta i przyznaj rację...
Być może, ale u rodziców planuję się ładować jakieś 2 razy w miesiącu. Pięćsetny raz będzie za jakieś 20 lat.
Ps. Dzięki takim tekstom ("Próbujesz zaspamować cały temat tym EVSE od Tesli. Masz jakąś umowę sponsorską?") odechciewa się jakkolwiek pomagać innym na tym forum.
To trochę jakby ktoś szukał roweru na dojazdy do pracy i dostał poradę "dołóż kasy i kup samochód jak człowiek, bo będziesz żałował".
Mam taką umowę sponsorską, że nie chcę za pół roku widzieć tematu od Ciebie, gdzie pytasz jak dołożyć guzik do Zencara albo innego gówna, które nie pasuje.
Zawsze możesz dodać mnie do ignorowanych i nie będziesz widział moich postów. Polecam, ja już mam jedną osobę i jest mniej czytania głupot (ale nie Ciebie, spokojnie).