Pyo_trek
Posiadacz elektryka
Kończą się zapasy, cena w górę:
yyyy uj wi, ja 3 "performance" za 249 wystawiłem, niebieski, z marca, 18kkm z 2 kompletami fel + kapci i mam telefony w stylu "czemu nie ma 23% faktury??"no właśnie. ja tak nie śmiało, ale za zadbaną roczną TMY LR w kolorze midnight silver, z basic autopilot, 18kkm to ile można krzyknąć? 270k? na plus mówią czujniki parkowania![]()
Pewnie miałbym to samo bo ja za gotówkę kupiłem jako prywatny 🙂yyyy uj wi, ja 3 "performance" za 249 wystawiłem, niebieski, z marca, 18kkm z 2 kompletami fel + kapci i mam telefony w stylu "czemu nie ma 23% faktury??"![]()
Nowa Y LR w kolorze Quicksilver kosztuje niecałe 274 k pln (dla KDR-owców to będzie 247 k pln). Nawet bez KDR, po opłaceniu 2% PCC będzie droższa niż nowa.no właśnie. ja tak nie śmiało, ale za zadbaną roczną TMY LR w kolorze midnight silver, z basic autopilot, 18kkm to ile można krzyknąć? 270k? na plus mówią czujniki parkowania![]()
A za ten rok użytkowania to kto ma zapłacić?no właśnie. ja tak nie śmiało, ale za zadbaną roczną TMY LR w kolorze midnight silver, z basic autopilot, 18kkm to ile można krzyknąć? 270k? na plus mówią czujniki parkowania![]()
@pluto masz taki wykres archiwalnych cen TMY?