piotr_ev

Fachowiec
no właśnie. ja tak nie śmiało, ale za zadbaną roczną TMY LR w kolorze midnight silver, z basic autopilot, 18kkm to ile można krzyknąć? 270k? na plus mówią czujniki parkowania ;)

Jogur

Fachowiec
no właśnie. ja tak nie śmiało, ale za zadbaną roczną TMY LR w kolorze midnight silver, z basic autopilot, 18kkm to ile można krzyknąć? 270k? na plus mówią czujniki parkowania ;)
yyyy uj wi, ja 3 "performance" za 249 wystawiłem, niebieski, z marca, 18kkm z 2 kompletami fel + kapci i mam telefony w stylu "czemu nie ma 23% faktury??" :)

lookash_c

Pionier e-mobilności
Nowa Y LR w kolorze Quicksilver kosztuje niecałe 274 k pln (dla KDR-owców to będzie 247 k pln). Nawet bez KDR, po opłaceniu 2% PCC będzie droższa niż nowa.
Ale nie rzecz za ile wystawisz, a ile ktoś jest gotowy zapłacić.

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
A za ten rok użytkowania to kto ma zapłacić?

pluto

Pionier e-mobilności
Potwierdzam informacje odnoście możliwości zwrotu wpłaty za zamówienia drugiego auta w przypadku posiadania już innego zamówienia.
W moim przypadku TESLA zwróciła wpłatę za auta zamówione w poprzednim roku (TM3 LR) w związku z zamówieniem TMY w dniu 13.01.2023r.
Wszystko odbyło się szybko po jednym e-mailu do osoby prowadzącej sprzedaż TM3 i po 3 dniach miałem zwrot na kartę :)

Duży PLUS dla Tesli (y)

Zwrot TESLA.jpg

Lupus

Posiadacz elektryka
Były różne teorie skąd ta obniżka...
może po prostu brakło im tych czujników parkowania, ale żeby nie opóźniać dostaw stwierdzili "a to popuścimy z ceny i sprzedamy takie" :)