S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
nie mam zadnego ICE, a EV? odpinam jak gdzies jade, a podpinam jak widze taka potrzebe. nie mam problemu z ogarnieciem "wyzwania" jakim jest EV.
ale to nie jest żadne wyzwanie, jesteś kolejnym beta testerem więc masz przekonanie o słusznym wyborze.

cooler

Pionier e-mobilności
... jeszcze nie raz wrócisz bo twoja podświadomość dobrze kalkuluje ;)
Ja tam wszystkim mówię że się nie opłaca. Jeszcze brakuje żeby ev się spopularyzowały i przywalili podatek drogowy w prądzie. Mówicie wszystkim że jest do dupy i nic się nie opłaca a zimą w uszance się jeździ i skrobie oblodzone szyby, to i mniejsze kolejki pod ładowarkami i mniej szybkich i fajnych samochodów na ulicach.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Oczywiście, jeżeli dla kogoś czas to pieniądz to nigdy elektryk nie będzie Ok. Uwielbiam być tym beta testerem i mam nadzieje że testy potrwają jak najdłużej. Nawet OTA mam ustawione na zaawansowane, zeby jak najszybciej testować zmiany.

S

Gość
Ja tam wszystkim mówię że się nie opłaca. Jeszcze brakuje żeby ev się spopularyzowały i przywalili podatek drogowy w prądzie. Mówicie wszystkim że jest do dupy i nic się nie opłaca a zimą w uszance się jeździ i skrobie oblodzone szyby, to i mniejsze kolejki pod ładowarkami i mniej szybkich i fajnych samochodów na ulicach.
elitarny pragmatyzm brawo ;)

S

Gość
Oczywiście, jeżeli dla kogoś czas to pieniądz to nigdy elektryk nie będzie Ok. Uwielbiam być tym beta testerem i mam nadzieje że testy potrwają jak najdłużej. Nawet OTA mam ustawione na zaawansowane, zeby jak najszybciej testować zmiany.
no i super, ja też lubię się dobrze zabawić

Bronek

Pionier e-mobilności
Straszne być na zabawie i podpierać ścianę. To ten przypadek.

Wtedy wszystkie dziewczyny są brzydkie, żarcie nie smakuje a gorzla jest za ciepła.
Opawiada się wtedy wszystkim, że impreza była nieudana

Last edited:
S

Gość
Straszne być na zabawie i podpierać ścianę. To ten przypadek.

Wtedy wszystkie dziewczyny są brzydkie, żarcie nie smakuje a gorzla jest za ciepła.
Opawida się wtedy wszystkim, że impreza byla nieudana
gorzej być na imprezie i popłynąć z prądem , nic się później nie pamięta i do wyrzygania jeden krok