Austria....hotele z możliwością ładowania EV

XYZ

Fachowiec
Kochani,
Bardzo proszę o namiary na hotel przy autostradzie (kierunek Włochy)....na lini Wiedeń....Graz, super gdyby był z możliwością ładowania EV.
Dzięki za pomoc i sugestie.

nabrU

Moderator

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
D528298C-FA00-4CB2-BB91-3DC80261C13F.jpeg

Attachments

• 857CD010-C365-43C0-A874-257DEB8BCEB4.png
    857CD010-C365-43C0-A874-257DEB8BCEB4.png
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 38

nabrU

Moderator
W Wiedniu o dziwo ciężko znaleźć hotel z ładowarka.

Booking.com wyrzuca mi 86 hoteli w Wiedniu z opcją ładowania. Być może właśnie oferują ładowanie na jakiejś miejskiej ładowarce :unsure:

Inna sprawa, że jak ktoś jest przelotem to raczej szuka hotelu na obrzeżach przy autostradzie a nie w centrum dużego miasta.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Booking.com wyrzuca mi 86 hoteli w Wiedniu z opcją ładowania. Być może właśnie oferują ładowanie na jakiejś miejskiej ładowarce :unsure:

Inna sprawa, że jak ktoś jest przelotem to raczej szuka hotelu na obrzeżach przy autostradzie a nie w centrum dużego miasta.
Dokładnie tak jest. Ładowarka tego hotelu co ja wysłałem tez chyba nawet nie należy do niego tylko po prostu jest zaraz przy hotelu. Niemniej jednak mailowo mi potwierdzili, ze mogę się ładować

XYZ

Fachowiec

Kolego,
Ja potrafię szukać w Booking.com....po prostu pytałem o tzw. "sprawdzony adres", a nie hotel z listy Booking.
Niemniej jednak dziękuje Ci bardzo za szokująco proste wyszukiwanie.

nabrU

Moderator
Sorki, ale nie napisałeś, że szukasz 'sprawdzonego' hotelu z ładowarką, więc moja odpowiedź była jaka była...

aadamuss

Posiadacz elektryka
Przydałaby się lista sprawdzonych lokalizacji w danych krajach. Hotele z ładowarkami lub miejsca gdzie przy ładowarkach można coś zjeść a nie siedzieć w aucie jak ciołek.
Za Czeskimi Budziejowicami jest SuC i restauracja z dobrym jedzeniem.