Zamówiona rok temu i dopiero odbiór? coś zmieniałeś, nie byłeś gotowy do odbioru, co się stało i z czyjej winy ?Tesle już jadą
Pierwszy kontakt w ze strony Tesli w sprawie danych do faktury.
Więc pewnie za tydzień będzie odbiór.
TM3 wersja bazowa, zamówiona rok temu.
Gdyby kolega nie znalazl, to przypomnij sie. Tez mam komplet nowek wyjetych z auta po 100km.To ja się tutaj tylko ogłoszę, że jakby ktoś zaraz po odbiorze nowej TM3 zmieniał sobie dywaniki na jakieś inne niż te fabryczne, to ja te fabryczne chętnie odkupię i proszę o priv![]()
Zamówiona rok temu i dopiero odbiór? coś zmieniałeś, nie byłeś gotowy do odbioru, co się stało i z czyjej winy ?
sprawdź, czy na koncie nie pojawiła Ci się faktura do zapłacenia. U mnie dzisiaj przypadkowo zobaczyłem, że jest faktura (również brałem jeden z "dostępnych" modeli pod koniec stycznia). Finansowanie zewnętrzne, ale z tego co ich pytałem to też nie dostali tej informacji od tesli. Jest tam nawet data dostawy na następny czwartek, ale z tego co tutaj czytałem to ta data jest czysto teoretyczna.Ja dzis zamykam 9 dzień od kupna auta *od ręki*. Zero kontaktu, zero informacji, zero niczego
Sprawdzałem codziennie po parę razysprawdź, czy na koncie nie pojawiła Ci się faktura do zapłacenia. U mnie dzisiaj przypadkowo zobaczyłem, że jest faktura (również brałem jeden z "dostępnych" modeli pod koniec stycznia). Finansowanie zewnętrzne, ale z tego co ich pytałem to też nie dostali tej informacji od tesli. Jest tam nawet data dostawy na następny czwartek, ale z tego co tutaj czytałem to ta data jest czysto teoretyczna.
To znaczy, że jak wybiorę inną wersję TM3 ale ‚,dostępną od ręki’’ to stracę zaliczkę? Liczyłem, że wlał wylał.Sprawdzałem codziennie po parę razy
Jednak przed chwilą nastąpił cud. Pani Nicole zadzwoniła ze auto można odbierać za tydzień. Przesłała FV na maila, ale zwrotnie kontakt tylko przez email. Jak chcesz kontakt piszesz maila
Poinformowała mnie przy okazji, że nie zwrócą mi zaliczki za zamówiony wcześniej pomimo tego, że odbieram auto "z placu"