Po co kupować coś innego niż Teslę?

art

Zadomawiam się
Pudło. Nigdy nie miałem IPhone'a i na 99% nie będę miał.
Przyznam, że nie znam aż tak mocno tajników Tesli, ale czy to ma znaczyć, że Android Auto działa tam (niekoniecznie bezprzewodowo, to może zbyt wielkie wymaganie)? Utkwiło mi to z paru postów i rekomendacji sprzedawcy z salonu w Ząbkach - tylko Iphone.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
300 - Id4 lub 5 i po sprawie. A czego mi tesla nie da? Androida. Nie dotknę nigdy iphona w przeciwieństwie do całej mojej rodziny (jestem w tym konsekwentny od mojego pierwszego smartfona w 2009), a tesla jest dla ajfoniarzy tylko :) Pomijam dopłatę za lakier 15k. Ja ten sam kolor dostałem za 600pln.
Mylisz się zarówno w sprawie oprogramowania, jak i lakieru

art

Zadomawiam się
Mylisz się zarówno w sprawie oprogramowania, jak i lakieru
Przepraszam - masz rację. Nie 15k a 14,7k
1676824563792.png

krzyss

Pionier e-mobilności
Przyznam, że nie znam aż tak mocno tajników Tesli, ale czy to ma znaczyć, że Android Auto działa tam (niekoniecznie bezprzewodowo, to może zbyt wielkie wymaganie)? Utkwiło mi to z paru postów i rekomendacji sprzedawcy z salonu w Ząbkach - tylko Iphone.
Nie ma w tesli ani android auto ani apple car play.
Tylko zestaw glosnomowiacy ewentualnie.

Keijo

Zadomawiam się
Dlatego w Polsce są tylko białe :ROFLMAO:
Szczerze irytuje mnie to jak patrze na używki, a tam połowa biała, a druga połowa czarna. Chcę jakieś niebieskie wozidło, bo srebrne już miałem, a jedyna używana Ska niebieska jaką widziałem to tylko na blocket.se x'D

Michal

Moderator
Gdyby był AA albo CP, to byście narzekali, że telefony się nie ładują, bo się grzeją :p
To co jest w infotainment Tesli jest wystarczające do jazdy autem i nie potrzeba nic więcej. Możesz sobie odpalić Yanosika na telefonie i położyć na ładowarce.