Bronek
Pionier e-mobilności
jak się pojawi niebieska poświata to może być znak, że wychodzisz z matrixa
problem ogólnoforumowy z Teslą wynika z zamieszania jakie zrobił Elon na całym świecie wychodząc przed szereg. mam wrażenie, że mocno zmienił całą branżę samochodową a co dziwniejsze zmienił myślenie nawet zwykłych ludzi jak @Bronek. dlatego temat Tesli wywołuje tyle emocji.
osobiście nie rozpatrywałbym po staremu przez pryzmat kasy. @Bronek i inni posiadacze to znaczy Zakon Serca Superczardżerowego w rzeczywistości są beta testerami i wykazali się dużą odwagą ( zwłaszcza wobec małżonek) kupując samochód którego nierzadko nie widzieli w realu. pomimo całej sympatii dla tej grupy ludzi doszło tu do pewnej patologii i w tej chwili przypominają Goluma obracającego w palcach pierścień ( jeden by rządzić wszystkimi)
myślę, że jak już kurz opadnie to rozmowy na forum będą mniej emocjonalne a bardziej życzliweale to pewnie kilka lat nam zajmie.
Musk myslenia mi nie zmienił, Nie rozważałem Tesli nigdy myśląc o elektrykach. Nie miałem pojecia że Tesla bedzie dostepna i jaki jej jest rozwój, historia itp.
Temat ev otworzył przede mną Renault z Nissanem i nic więcej.
Nissan to był wtedy dobry wybor.
A potem przypadek wywiad z niejakim Panem Pyclikiem, który się też tu ostatnio pokazał. Krótko i rzeczowo okazało się że Tesla właśnie zawitała do Europy i to w cenie i formie bardzo interesującej..4x4 Musk jest dziwnym dla mnie dodatkiem do EV. Akurat jego wariactwa nam odpowiadają, bo są inne od wszystkiego co było . Co ważne to się często sprawdza użytkowo jak te śmieszne drzwi sokola. Jedyne tylne, co je mogę otworzyć w garażu. Inne auta musiały w tym celuwyjeżdżać. Mam wytłumaczenie
Ad Panie z certyfikatem na władzę, czyli żony :
ToOne czasem decydują
Nadają się szlif zakupowi. Tm3 i Xp to jej decyzja
Wielu rzeczy to dotyczyło. Na pewno Tesli, mniej motocykli .Cooper i Gelenda i Wrangler to pomysły Żony No i kampery! Zapomniał bym.
Ja wyznaczam kierunek, Ona metody. Też to wytłumaczenie
Moim zadaniem, jest potem ją odsunąć od tych rzeczy i je przejąć.
Udaje się połowicznie.
Last edited: