Ile %?ING potrafi przebić multirenta ofertą, także również polecam tam próbować. Umowa bez kruczków i idiotycznych dopłat za wszystko.
Ile %?ING potrafi przebić multirenta ofertą, także również polecam tam próbować. Umowa bez kruczków i idiotycznych dopłat za wszystko.
To zawsze zależy.. od okresu leasingu, wpłaty, wykupu itp. W moim przypadku również ING okazał się odrobinę lepszy od PKO i Santander przy tych samych założeniach.Ile %?
Rzeczywiście drogo. Ja przy OW 40%, okresie 36 miesięcy i wykupie 1% mam 106,5 % w Santander Consumer Multirent. To ten Santander przy Tesli. Jak będziesz chciał to dam namiary na swojego opiekuna, ogarnięty i miły chłopak. Zresztą kontakt dostałem z Tesli bezpośrednio. W 1 dzień była decyzja w Santanderze.Witam. Stoję przed zakupem Tesli Y RWD. Kwota zakupu 239 990 zł. Niestety Long Range nie łapie się na dopłaty z programu. Dostałem ofertę z PKO BP na leasing auta - 60 rat, wpłata wstępna 22,5 %, wykup 1%. Koszt 120,3 % Wydaje się dosyć sporo. czekam na ofertę z EFL.
Witam. Obawiam się że takie a nie inne parametry ma wpływ okres leasingowania - 5 lat. Zależy mi na dość niskiej racie. Wplata własna maks. 50 tys. zł brutto.Rzeczywiście drogo. Ja przy OW 40%, okresie 36 miesięcy i wykupie 1% mam 106,5 % w Santander Consumer Multirent. To ten Santander przy Tesli. Jak będziesz chciał to dam namiary na swojego opiekuna, ogarnięty i miły chłopak. Zresztą kontakt dostałem z Tesli bezpośrednio. W 1 dzień była decyzja w Santanderze.
A z PKO leasing miałem batalię kilka tygodni, wyszło coś około 109%, wymyślali najróżniejsze cuda i ostatecznie nie podpisałem umowy mimo, że czekała w banku na podpis. Może miałem pecha w PKO bo trafił mi się pracownik, któremu się zwyczajnie nie chciało, olewał mnie od początku, zapominał co mówił wcześniej, później nawet ściemniał, ogólnie nie ogarniał tematu. Poziom żenady osiągnął dno i zrezygnowałem z tego banku. Jak coś mogę podać imię nazwisko pracownika, bo nagania sobie klientów na różnych grupach, a można się przejechać, tak jak ja.
Efl robi doplaty ?Witam. Stoję przed zakupem Tesli Y RWD. Kwota zakupu 239 990 zł. Niestety Long Range nie łapie się na dopłaty z programu. Dostałem ofertę z PKO BP na leasing auta - 60 rat, wpłata wstępna 22,5 %, wykup 1%. Koszt 120,3 % Wydaje się dosyć sporo. czekam na ofertę z EFL.