troche nie tak - stelantis nie ma funkcji autohold per se - ale mozesz wykorzystac aktywny tempomat zeby emolowac autoholdaW sumie ciakwa zagrywka - musisz kupić aktywny tempomat, żeby mieć autohold. Przecież to się kupy nie trzyma.
tak,A, dobra. To trochę inna rozmowa. Czyli jeśli nie jedziesz na aktywnym tempomacie to nie masz "autoholda"?
Zgadza się - radar mam. Warczy na mnie jak jestem za blisko kogoś. Niestety spojrzałem w cenik i pakiet o jakim myślałem jest dostępny tylko dla C-series. Za tydzień mam przegląd to zapytam w salonie czy coś się da zrobić.Ja w Feel Pack nie mam aktywnego tempomatu, w drugim aucie mam ale i tak nie uzywam, za to autohold jest bardzo przydatny w automacie.
Po co trzymać cały czas nogę na hamulcu?
Każde auto ma jakieś braki/niedoróbki w wyposażeniu i nic na to nie poradzisz.
Zamiast autohold mógłby być one pedal jak np w Leafie też by wystarczyło.
A tak z czytej ciekawości to nawet wersja FeelPack ma chyba radar w zderzaku, bo krzyczy jak się zbyt szybko zblża do poprzedzającego auta.
Więc podejrzewam że aktywny tempomat to sprawa softwaro'wa.
ja jest radar i dziala to na pewno jest tylko kwestia softuA tak z czytej ciekawości to nawet wersja FeelPack ma chyba radar w zderzaku, bo krzyczy jak się zbyt szybko zblża do poprzedzającego auta.
Więc podejrzewam że aktywny tempomat to sprawa softwaro'wa.