Co mi się nie podoba w Citroenie e-C4?

p0li

Pionier e-mobilności
tragedia przez duze T to jest wtedy jak ci kolo podczas jazdy odpadnie (albo cos innego)

a to jest nieduza niedogodnosc ;)

slaveq

Pionier e-mobilności
Tragedia to jest jak szukając ustawień klimatyzacji wpadniesz na drzewo. Wtedy możesz sobie to jak chcesz nazywać, faktów nie zmienisz. To zmienili coś? Czy dalej po dziadowsku UX z Windowsa 3.11?

p0li

Pionier e-mobilności
nie wiem
ja krece galkami bez odrywania wzroku

no cyba ze chce ustawic nadmuch z szyby na nogi - to fakt - musze raz kliknac fizyczny guzik i raz ekran

no mozna sie spocic o_O

nnnnn

Pionier e-mobilności
Czy w tych zmianach multimedów to się dużo zmienia? Na razie Peugeot nie zgłasza żadnej aktualizacji ale pewnie jakaś się pojawi i liczę, że coś zrobią w końcu z UX tego oprogramowania bo to jest straszne. Dwa różne ekrany do sterowania klimą, opcje poukrywane w menu i nieintuicyjne. Po prostu w porównaniu z Teslą czy leciwym Opelkiem to jest Tragedia przez duże T.
W Corsie też gałki i kręcenie na oślep:D

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja też chciałbym wiedzieć jak w to działa w Corsie:D
W e208 trzeba powiedzieć zwiększ temperaturę (albo za zimno mi, tylko teraz nie wiem czy to w Tesli tylko jest)

p0li

Pionier e-mobilności
No widzisz, mówimy o dwóch różnych samochodach, mimo że bebechy takie same. Może citroen ma to zrobione lepiej. W peugeocie tak fajnie nie ma.
a to przepraszam - myslalem ze mowimy o C.