Co mi się nie podoba w Citroenie e-C4?

p0li

Pionier e-mobilności
1. Nie można wyłączyć systemu otwierania bezkluczykowego.
chyba mozna cos tam poklikac bo ja u siebie wylaczylem i moge otwierac i zamykac tylko guziczkiem na pilocie (lub przyciskiem otwarcia bagaznika
2. Nie można wyłączyć pełzania i na krzyżówce trzeba mogę na hamulcu trzymać.
na stale nie mozna - ale jak sie zatrzymasz na krzyrzowce to wciskasz "OK" na kierownicy i auto wlacza autohold
3. Nie ma dostępu do globalnych statystyk ile średnio auto w życiu zużyło energii. Do tego, nie wiadomo ile z tego poszlo na napęd a ile ogrzewanie/chłodzenie itp. Może jest jakieś menu serwisowe?
no tu fakt - teoretycznie mozna statystyki z appki wyciagnac, wyexportowac do excella i tam sie pobawic - w samym aucie tego nie ma

GrzesiekK

Zadomawiam się
chyba mozna cos tam poklikac bo ja u siebie wylaczylem i moge otwierac i zamykac tylko guziczkiem na pilocie (lub przyciskiem otwarcia bagaznika
Wyłączyć można ten mechanizm odblokowywania z dystansu bez dotykania czegokolwiek. Poza przyciskiem otwierania bagażnika jest jeszcze przycisk na klamce kierowcy. Sa tam takie małe paseczki po lekkim naciśnięciu tego auto się otwiera a otwarte zamyka.
na stale nie mozna - ale jak sie zatrzymasz na krzyrzowce to wciskasz "OK" na kierownicy i auto wlacza autohold
??? naprawdę - super . Zawsze coś.
no tu fakt - teoretycznie mozna statystyki z appki wyciagnac, wyexportowac do excella i tam sie pobawic - w samym aucie tego nie ma
:(