chyba mozna cos tam poklikac bo ja u siebie wylaczylem i moge otwierac i zamykac tylko guziczkiem na pilocie (lub przyciskiem otwarcia bagaznika1. Nie można wyłączyć systemu otwierania bezkluczykowego.
na stale nie mozna - ale jak sie zatrzymasz na krzyrzowce to wciskasz "OK" na kierownicy i auto wlacza autohold2. Nie można wyłączyć pełzania i na krzyżówce trzeba mogę na hamulcu trzymać.
no tu fakt - teoretycznie mozna statystyki z appki wyciagnac, wyexportowac do excella i tam sie pobawic - w samym aucie tego nie ma3. Nie ma dostępu do globalnych statystyk ile średnio auto w życiu zużyło energii. Do tego, nie wiadomo ile z tego poszlo na napęd a ile ogrzewanie/chłodzenie itp. Może jest jakieś menu serwisowe?
Wyłączyć można ten mechanizm odblokowywania z dystansu bez dotykania czegokolwiek. Poza przyciskiem otwierania bagażnika jest jeszcze przycisk na klamce kierowcy. Sa tam takie małe paseczki po lekkim naciśnięciu tego auto się otwiera a otwarte zamyka.chyba mozna cos tam poklikac bo ja u siebie wylaczylem i moge otwierac i zamykac tylko guziczkiem na pilocie (lub przyciskiem otwarcia bagaznika
??? naprawdę - super . Zawsze coś.na stale nie mozna - ale jak sie zatrzymasz na krzyrzowce to wciskasz "OK" na kierownicy i auto wlacza autohold
no tu fakt - teoretycznie mozna statystyki z appki wyciagnac, wyexportowac do excella i tam sie pobawic - w samym aucie tego nie ma
no u mnie dziala bo bym glupot nie pisal - moze jutro nagram filmikZ tym ok na kierownicy to lipa nic się nie blokuje.
a to pewnie tu jest pies pogrzebany....Aktywnego nie mam![]()
no ma - dlatego narzekanie na brak autoholda jesli sie go nie kupilo....Prawdopodobnie aktywny tempomat ma coś na wzór AutoHold.