Samochody dostepne od ręki a czekanie na zamówienia . Ja bym nie czekał

Kuba K.

Posiadacz elektryka

6a8

Posiadacz elektryka
To na okulary fajne, widział ktoś to na żywo ? Nie przeszkadza ?
Właśnie, też o to zapytam, jak się sprawuje, warto ?
Bo bardzo mi tego brakuje ( wcześniej było ).

art

Zadomawiam się
Czyli to takie teslowe "pytanie na śniadanie" ... Niemniej bym drążył temat, jakby mi zależało o na czasie.
Z calym szacunkiem dla innych , ale nawet gdyby to wyszło taniej o grubą kasę nie czekal bym rok czy dłużej. Nie wytrzymał bym . A to dlatego , iż z zalozenia kupuję samochód dla siebie a nie na handel itp. To zależy mi na posiadaniu samej rzeczy , a nie zysku .
Owszem rozumiem tych co i to biorą pod uwagę lub samochód to składowa biznesu , np.mój szwagier nawet krzeslo spod tylka by sprzedał dla złotówki zysku itd.
Ale ja nie jestem handlarzem i mam inną motywację , więc szukał bym drogi pozyskania przedmiotu jak najszybciej.
Problemem chyba już charaktrrystyczny dla Marki Tesla , to brak komunikacji .Oni są w kosmosie i nadają morsem. Że ich nie stać na "telefonistki" .
Inni garki , leki , ubezpieczenia, fv pompy ciepła i duperele tak sprzedają . A Ci tego nie mogą ogarnąć Laski z fiutkiem zwanym mikrofonem u ust zatrudnić ? Myślę , że to będzie ich wpadka jak z szybą Cyber Trucka , zaufali zbagatelizowali i był obciach . A i tu, gdy minie szał na Tesle , bo inni się ogarną, to zaliczą wtopę .
Bo takich jak ja co ich oleją i pójdą gdzie indziej jest co raz więcej , gdy Tesla dalej będzie grala w głuchy telefon
He,he - ja byłem cierpliwy, bo założyłęm, że będę na moją czekał rok po zapisie w 2016. Po prawie 3 latach tej miłości kupiłem ICE bo się nie doczekałem. A co do głuchego telefonu to 100% racji - również w polskim salonie w ub. roku. Może teraz jest inaczej.

Vangass

Posiadacz elektryka
Właśnie wczoraj zaklepałem Tesle Model 3 za 247 324 trafiło sie jak ślepej kurze. Miałem zamówioną KIA EV6 GTLine AWD ALL option z kol matt do "Mój Elektryk" po 1,5 roku dla mnie ta trójka to strzał. Bardzo mnie ciekawi co jest powodem tej obniżki, obym nie był rozczarowany.
Też czekam na taką samą EV6 :).
TM3 widziałem ale jednak to nie jest auto pokroju ev6. Już wsiadanie na tył i bagażnik są dużo gorsze niż EV6.
Dlatego czekam na TMYLR. Może coś się trafi :)