Michal

Moderator
Chip to jest taki magazyn / portal, że ja im nawet te mojej jajka mogę dać na stronę główną z podpisem, a i tak nikt tego nie zobaczy :p

slaveq

Pionier e-mobilności
No I jutro mamy artykuł na głównej Chip "[DZIEJE SIĘ] Dziecinada - Uzytkownicy forum elektrowóz szkalują redaktorów a potem chwalą się swoimi jajkami".

Sytuacja smutna, bo @Łukasz Bigo zadał sobie trud żeby trasę przejechać i naprostować dyrdymały wypisywane przez redaktora naczelnego a został anonimkiem, całe forum za to zostało sektą.

Szkoda, że pan redaktor nie widzi sekty na przykład petrolli, ktorzy się zlatują pod prawie każdym postem na Twitterze o EV. Tam to dopiero jest hejt, sam widziałem jak już nawet elektrowozowi proponowano pozew bo niby kłamie. Na porządku dziennym jest wyzywanie od frajerów co dali się nabić w butelkę, od lewaków. Powielanie mitów o bateriach wyrzucanych w lasach. Autach zapalających się od samego patrzenia na nie.

Pan redaktor Chipa dołożył cegiełkę i dokłada kolejne. Brawo.

Michal

Moderator

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest dobrze . Fart , że to Beemka .
To pozbawia jednego stałego motywu krytyki . Nierówna szparka nie przysloni w/w jaj
Zostaje ten główny zarzut o samo źródło zasilania , węgiel , metale i wyzysk dzieci, recykling, degradacja i 2ymiana baterii itp.
Ale to już nie jest takie mocne .
Gosciu z Chipa (kurde te genitalne skojarzenia tu są niemal konieczne), tweetował jakby na tym lakonicznym gownianym w sumie Portalu chciał kolejny artykuł napisać , tak Go to zabolało .

Szkoda mi się Go zrobiło , bo aby wygrać "walkę " na pióra winien się przyznać do błędów !!!.
Po czym zaatakować , pisząc iż elektryki nie pozwalają ludziom, tak po prostu wsiąść i jechać .!! Normalnie .
A On tak chciał , ale się tak nie da ! Bo te auta ....itd...
A "Nasz Redaktor" to cwaniak , bo On to umie, bo jest przyzwyczajony , wyćwiczony i nauczony !!!
Szef ot Chipa zaś chciał sprawdzić jak to jest tak normalnie, po ludzku , a nie po szkołach specjalnych ....z elektromobilności .
wg mnie
Facet nie potrafi się bić, tylko ryczy Powinien mnie poprosić o ripostę . ;-)

Last edited:

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Po czym zaatakować , pisząc iż elektryki nie pozwalają ludziom, tak po prostu wsiąść i jechać .!! Normalnie .
Żyjemy w kraju w którym każdy co wyciągnie auto spod plandeki jest Schumacherem, Niki Laudą czy innym Vettelem.
Często to widzę po deszczu na krętej drodze. Nasi Polscy mistrzowie kierownicy po uderzeniu w "bandę".