chlebu

Nowy na Forum
Byłem wczoraj po wall connector'a w salonie Tesli (pierwszy raz) i powiem Wam, że czegoś takiego nie widziałem od 1995 roku.
Wstyd i żenada. Taki salon miał Peugeot w małym mieście w 1995 roku. Wiem jaki jest model sprzedażowy itd, ale do ogarnięcia jedynego salonu w kraju chyba nie potrzeba wybitnego architekta i sprzątaczki.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Dla Ciebie to jest jedyny w kraju dla Tesli jeden z pół tysiąca na świecie;) Taki salon miał Opel bo Tesla go odkupiła;) A Ząbki to małe miasto więc wszystko się zgadza

dawgeb

Zadomawiam się
A ja byłem odebrać auto wczoraj i mi tam w salonie nic nie brakowało. Auta do obejrzenia przez potencjalnych kupujących stoją, obsługa jakoś daje radę (przynajmniej wczoraj), ludzie praktycznie z marszu dostawali samochody na jazdy próbne. Do tej pory kupowałem auta marek nazywających się "premium", które swoimi salonami mogłyby konkurować w konkursach architektonicznych, ale pytanie po co to... dzisiaj kiedy i tak wiele dowiesz się z internetu, potem jazda próbna czy wypożyczenie auta na dzień lub dłużej i odbiór. Marmury niepotrzebne. Osobiście bym wolał żeby było więcej takich "żenujących" salonów Tesli w Polsce niż jeden pałac...

A generalnie i tak o tym wszystkim się zapomina jak się naciska gaz w Tesli ;)

nabrU

Moderator
W UK też sporo obniżek / promo na samochody ze statusem 'ready for delivery' bo do nas wpływa dzisiaj Grande New Jersey więc trzeba miejsce na placu zrobić ;):

TM3 RWD od 40470 GBP
TM3 LR od 47990 GBP

gim-kg

Pionier e-mobilności
Byłem wczoraj po wall connector'a w salonie Tesli (pierwszy raz) i powiem Wam, że czegoś takiego nie widziałem od 1995 roku.
Wstyd i żenada. Taki salon miał Peugeot w małym mieście w 1995 roku. Wiem jaki jest model sprzedażowy itd, ale do ogarnięcia jedynego salonu w kraju chyba nie potrzeba wybitnego architekta i sprzątaczki.
Tylko to nie jest taki rodzaj salonu. To punkt wydawania samochodów, połączony z showroom. Nie masz tam sprzedawcy który usiądzie z tobą i za odpowiednią prowizją pomoże w wyborze, wszystko objaśni, a przy odbiorze da twojej żonie kwiaty, a Tobie butelkę wina. Ja czekam kiedy Tesla tak jak w US będzie przywozić ci nowy samochód pod dom.

xcszuv

Zadomawiam się
.... a mówi się nie chwal dnia przed zachodem słońca ...
Przelew poszedł wczoraj.
Potwierdzenie poszło wczoraj A dzisiaj o 13:00 informacja że brak potwierdzenia przelewu I że jak do 15:00 nie będzie potwierdzenia to znowu samochód zostanie przekazany do puli . Wysłałem 3 maile z potwierdzeniem. + doradca pewnie jeszce 2 😀
ps. Doradcar też nieźle wku....y :)
Zaczynam powoli tracić cierpliwość 😡 Godzina 16 30 a zmiany na koncie Tesli brak że auto opłacone ! ps. pozytyw taki że VIN dalej przypisany