Michal

Moderator
W lidlu są takie długie torebki na bagietkę. Tablice powinny się zmieścić ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Trochę wygodniej by było wysłać, bo jadę pociągiem, ale najwyżej kupię jakąś długą reklamówkę :)
Wyslesz, kurier zgubi i bedzie lipa…. Albo co bardziej prawdopodobne w tesli stwierdza ze nic nie dotarlo i oni zgubili ;)

xcszuv

Zadomawiam się
Tak na razie data z faktury . Jeszcze nie dzwonili pewnie będą te ilości klientów organizować przez tydzień :) W zależności kto już uregulował płatność ma zarejestrowane auto i może odebrać

pancz

Nowy na Forum
Dostałem propozycje najmu gdzie całkowity koszt to 109% - czy ktoś miał leasing/najem gdzie koszt był niższy wyraźnie ? Wpłata własna 40% i 36 rat + wykup 1% na koniec- stopa zmienna - takie parametry u mnie i razem to wychodzi około 109% . Czy to jest dobra propozycja ?

xcszuv

Zadomawiam się
To nie najem to zwykły leasing operacyjny mam podobne parametry tyle że pierwsza wpłata 27%, 35 rat żeby nie kombinować z ubezpieczeniem oraz 1% wykupu wychodzi 110%. Mam niższy wkład własny więc te 110%
uważam że jest okej jeżeli twoja oferta nie jest obwarowana różnymi innymi dodatkowymi produktami typu Gap to jest naprawdę spoko
Przy obecnej stopie procentowej zmienna 6,89 brana do leasingu to te 109 % trz jest ok

Last edited: