mm-tesla

Posiadacz elektryka
A ciekawe czy jak ktoś już zapłacił i czeka na auto, a na stronie pojawi się dostępny egzemplarz od ręki w lepszej cenie, to czy Tesla będzie skłonna przeksięgować te płatność.
Może nawet jakieś "prawa konsumenta" mają tu znaczenie, coś jak możliwość zwrotu towaru zamówionego online?
Ja zapłaciłem już dawno całą kwotę, czekam na samochód lub mogę wybierać z dostępnych, trzeba będzie pokryć różnicę lub zwrócą różnicę jeżeli zdecydujesz się na inny wariant.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja zapłaciłem już dawno całą kwotę, czekam na samochód lub mogę wybierać z dostępnych, trzeba będzie pokryć różnicę lub zwrócą różnicę jeżeli zdecydujesz się na inny wariant.
Tak jest w swiecie idealnym :)
Jak juz wplaciles calosc nie liczyl bym ze dostaniesz zwrot ;)

damsas-40

Zadomawiam się
Tak jest w swiecie idealnym :)
Jak juz wplaciles calosc nie liczyl bym ze dostaniesz zwrot ;)
Ja próbowałem zamienić opłacone zamówienie na inna wersję i dostałem odpowiedź, że mają bardzo małe
możliwości odpięcia VINu od opłaconego zamówienia. Tak więc nici z zakupu dostępnego auta na placu.

Last edited:

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ja próbowałem zamienić opłacone zamówienie na inna wersję i dostałem odpowiedź, że mają bardzo małe zmiany możliwości odpięcia VINu od opłaconego zamówienia. Tak więc nici z zakupu dostępnego auta na placu.
ja jeszcze nie mam vinu :)