vin 2023 a rok produkcji pewnie 2022Ja już mam zarejestrowane auto ubezpieczone, tylko nie wiem czemu leasing wpisał w dokumentach do ubezpieczenia rok produkcji 2022 mimo ze vin wskazuje ewidentnie na 2023 😅
może się jeszcze załapałeś na czujniki 😀To fajnie czyli jestem rok do tyłu przy sprzedaży 😅
Szczerze powiem nie wiem ale zacząłem się zastanawiać dzisiaj jak dostałem papiery z ubezpieczeniamoże się jeszcze załapałeś na czujniki 😀
a na poważnie to czy te marcowe Tesle 3 wszystkie są 2022 ?
No przecież on już od początku lutego płynął, cały plac samochodów, więc połowa pewnie sprzed 2023, a połowa wyprodukowana po.może się jeszcze załapałeś na czujniki 😀
a na poważnie to czy te marcowe Tesle 3 wszystkie są 2022 ?
Brałeś auto z inventory? Ogółem dostawa marcowa z Grand Ruby to auta wyprodukowane od 10 lutego do 15 lutego (tak plus minus). Natomiast z inventory są auta z produkcja grudniowa, która w styczniu i w lutym wisiała w portach w EuropieJa już mam zarejestrowane auto ubezpieczone, tylko nie wiem czemu leasing wpisał w dokumentach do ubezpieczenia rok produkcji 2022 mimo ze vin wskazuje ewidentnie na 2023 😅