Jeszcze nie byłem bo mam wątpliwości co do tego zakupu - jak widać uzasadnione. Zdumiewający bałagan.I to przejdzie w urz komunikacji czy JUŻ PRZESZŁO i nie było problemów ?
Jeszcze nie byłem bo mam wątpliwości co do tego zakupu - jak widać uzasadnione. Zdumiewający bałagan.I to przejdzie w urz komunikacji czy JUŻ PRZESZŁO i nie było problemów ?
16.1 - to kluczowy wpis bo musi się zgadzać na obydwóch dokumentach + na aucie na wklejce też musi być to samo a sprawdzić nie ma jak bo aut nikt jeszcze nie widziałJeszcze nie byłem bo mam wątpliwości co do tego zakupu - jak widać uzasadnione. Zdumiewający bałagan.
Jeżeli to prawda to trzeba założyć, że w Tesli tego nie wiedzą bo chyba z premedytacją nie wystawialiby wadliwych dokumentów ?16.1 - to kluczowy wpis bo musi się zgadzać na obydwóch dokumentach + na aucie na wklejce też musi być to samo a sprawdzić nie ma jak bo aut nikt jeszcze nie widział
Nieprawda. Moja wg homologacji ma 220kW czyli 299KM.Przynajmniej wiadomo już że RWD według homologacji ma 208 kW czyli 283 konie mech.
Które nowsze ?, moja ma datę produkcji 13 lutego.te nowsze maja slabszy silnik i przyspieszenie powyzej 6s, przedtem sr+ mial 5,6s i mocniejszy silnik ale mnijesza baterie
Tutaj chyba przez przypadek przyszli właściciele modeli 3 rwd i robią wpisy na forum dla Y 😀Które nowsze ?, moja ma datę produkcji 13 lutego.
MonikaW, a ty nie masz modelu 3 czasami ?Załączam zdjęciach naszych dokumentów. Mamy leasing. Rejestruje jakiś pośrednik. Najpierw był inny problem, teraz jest z oświadczeniem o danych do rejestracji. Może ktoś spojrzy i powie mi o co im chodzi, bo już zgłupieliśmy...
View attachment 9440View attachment 9441
Gdyby Tesla publikowała dane techniczne zamawianego pojazdu jak inni to byłoby prościej.Tutaj chyba przez przypadek przyszli właściciele modeli 3 rwd i robią wpisy na forum dla Y 😀
Dlatego jest zamieszanie….